Έρωτας Φυγάς – Μαύρες ώρες για την Μαργέτα

Έρωτας Φυγάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, τα γεγονότα θα συναρπάσουν τους θεατές. Η Μαργέτα βρίσκεται αντιμέτωπη με δύσκολες στιγμές στην Αθήνα, ενώ ο Κοντογιάννης φέρνει τη Ρηνιώ και το Γιωργάκη ασφαλείς στο αρχοντικό, απαιτώντας ωστόσο από το Μάρκο να του εξοφλήσει το χρέος του με ένα φόνο.

Έρωτας Φυγάς – Μαύρες ώρες για την Μαργέτα

Παράλληλα, απειλεί την Ελπίδα. Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα αποφασίζουν να απορρίψουν την κληρονομιά και να ονειρευτούν ένα ευτυχισμένο μέλλον. Η Ευγενία, βασανισμένη από τον θάνατο της Νότας, φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τα πάντα. Την ίδια στιγμή, οι ασφαλίτες εντοπίζουν την Άννα με έναν φάκελο που της έδωσε η Δήμητρα. Η Μαργέτα ανησυχεί για το ενδεχόμενο να εμπλακεί ο Στέφανος σε χειρότερα προβλήματα. Παράλληλα, το αυτοκίνητο του Μάρκου βρίσκεται κατεστραμμένο και ο ίδιος τραυματισμένος.

Ο Μάρκος παλεύει για τη ζωή του στο χειρουργείο, ενώ ο Κοντογιάννης υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για προμελετημένη δολοφονία. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί μάταια να μάθει πληροφορίες για την κατάσταση του Μάρκου, ενώ η Μαργέτα στην Αθήνα αντιμετωπίζει τις ενοχές της για το παρελθόν της. Οι υπόλοιποι συγκρατούν την αναστολή τους έξω από το δωμάτιο του Μάρκου, ελπίζοντας ότι οι προσευχές τους θα ακουστούν.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ