Έρωτας Φυγάς – Μαύρα σύννεφα σκεπάζουν τη σχέση τους

Έρωτας Φυγάς – Μετά τις απειλές που δέχτηκαν από τον Μάρκο και τον Στέφανο, η Νότα με την Ευγενία ετοιμάζουν καινούργιο σχέδιο δράσης, ώστε να σώσουν τη παρτίδα, έστω και την τελευ ταία στιγμή. Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους, καθώς φτά νει η πολυπόθητη μέρα που θα κοιμηθούν κάτω απ’ την ίδια στέγη και το κυριότερο θα απολαύσουν το πρωινό τους μαζί και όχι σαν κυνηγημένοι.

Έρωτας Φυγάς – Μαύρα σύννεφα σκεπάζουν τη σχέση τους

Αντίθετα, ο Ιάσονας είναι σε άθλια οικονομική και ψυχολογική κατάσταση και μπροστά στον κίνδυνο να χάσει το πατρικό του, παίρνει την απόφαση να δεχτεί τη χρηματική προσφορά του Στέφανου, αλλά εκείνος πλέον έχει άλλες προτεραιότητες. Η Μαργέτα, ενώ καταφέρνει να βρει τις λίρες που ζήτησε η Χαριτίνη, έχει να αντιμετωπίσει μια νέα, άγνωστη για τις προθέσεις της απειλή. Στο μεταξύ, ο θάνα τος ενός σημαντικού προσώπου ενώνει περισσότερο τη Χαρά και τον Μίλτο, ενώ αντιθέτως η Μυρτώ συνειδητοποιεί ότι ήταν λάθος που έμενε σε ένα γάμο με κάποιον που την απατούσε.

Ο Μάρκος πιστεύει πως η Μαρ γέτα άφησε την περιουσία της στην Αλεξάνδρα, για να την κρατ τήσει στο Κιάρι, και το ζευγάρι αναρωτιέται τι να κάνει. Επίσης, η μητέρα του Μίλτου τού ξεκαθαρί ζει πως, αν τη θέλει στη ζωή του, δεν πρέπει να ξαναδεί τη Χαρά. Ο Φάνης συνεχίζει το σχέδιο εκδίκησης που έχει ξεκινήσει και κάνει σαμποτάζ σε μια μηχανή του Ιάσονα. Ο Σωκράτης, με ωμή βία, προσπαθεί ν’ αναγκά σει τη Νάντια να φύγει μαζί του για πάντα. Τότε, εμφανίζεται ο Μιχάλης, αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο τα σχεδίαζαν η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος. Βιώνουν μεν πρωτόγνωρες στιγμές, αλλά η πραγματικότητα δεν θα αργήσει να φέρει νέα σύννεφα στη ζωή τους. Στο Κιάρι, μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται να συνταράξει για άλλη μια φορά τη ζωή του Ιάσονα: η επίσκεψη του δικηγόρου της Μαργέτας θα αναστατώσει όχι μόνο εκείνον αλλά και την Αλεξάνδρα, φέρνοντάς την αντιμέτωπη με ένα σημαντικό δίλημμα. Στο σπίτι της Κηφισιάς διαπράττεται ένα φρικτό έγκλημα… Μέσα στο σκοτάδι, δύο άντρες απομακρύνουν ένα πτώμα.

Ο Νικόλας και η Ρηνιώ αρρα βωνιάζονται σε γιορτινή ατμόσφαιρα, αλλά εκείνος καταλήγει να σκέφτεται ξανά την Άννα, Και η ίδια, όμως, είναι θλιμμένη. Όσο και να συμπαθεί τη Ρηνιώ, δεν μπορεί να μη μελαγχολεί σκεπτόμενη πώς θα ήταν αν εκείνη βρισκόταν στο τραπέζι των αρραβώνων και αντάλλασσε βέρες κι όρκους αιώνιας αφοσίωσης με τον Νικόλα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣSPOILERΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραέρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεση