Έρωτας Φυγάς – Μάρκος – Φάνης βγάζουν μαχαίρια

Έρωτας Φυγάς – Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, αναμένονται εκρηκτικές εξελίξεις που θα καθηλώσουν το κοινό. Η Αλεξάνδρα αναλαμβάνει τη θέση της Μαργέτας στο Κιάρι, αφήνοντας την τελευταία ανήσυχη και περιμένοντας να ακούσει καλά νέα σχετικά με την υγεία του Στέφανου. Δυστυχώς, η αναμονή της δεν φέρνει θετικά αποτελέσματα.

Έρωτας Φυγάς – Μάρκος – Φάνης βγάζουν μαχαίρια

Η Νότα, μετά την επίθεση που δέχτηκε από την Αλεξάνδρα, παρουσιάζει μια συγκλονιστική ερμηνεία στο νοσοκομείο, μπροστά σε δημοσιογράφους. Παρόλα αυτά, η συμφωνία που είχε σφυρηλατήσει την υποχρεώνει να ανακαλέσει τις αρχικές της δηλώσεις σχετικά με τον ένοχο.

Η Γεωργία καταφέρνει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή, προσθέτοντας έναν ακόμη παράγοντα μυστηρίου. Η Άννα βιώνει τον τρόμο, καθώς ο άνδρας που την απειλεί δεν φαίνεται να θέλει να την αφήσει ειρηνικά. Ταυτόχρονα, η εγκυμοσύνη της Ευγενίας αποκαλύπτεται, με τον Μάρκο να αμφισβητεί την πατρότητά του. Οι υποψίες στρέφονται προς τον Φάνη, οδηγώντας τους δύο άντρες σε ένα αντιμαχιακό σημείο. Η ένταση ανεβαίνει, υπόσχοντας ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω