Έρωτας Φυγάς – Κρατάει δέσμιο της τον Μάρκο με μια ψεύτικη εγκυμοσύνη

Έρωτας Φυγάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN θα είναι σοκαριστικές. Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος ετοιμάζονται να δραπετεύσουν, πεπεισμένοι πως αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν. Όμως, αγνοούν την… Ευγενία, η οποία σχεδιάζει να κρατήσει τον άντρα της δέσμιο.

Έρωτας Φυγάς – Κρατάει δέσμιο της τον Μάρκο με μια ψεύτικη εγκυμοσύνη

Φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί πλέον να χωρίσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα, αφού έχουν αποκτήσει συμμάχους, οι οποίοι υπόσχονται να τους βοηθήσουν να ζήσουν μακριά από τον Κιάρι μια ζωή ευτυχισμένη, όπως το αξίζουν. Ωστόσο, το σχέδιο του ζευγαριού διαψεύδεται όταν η Ευγενία ενημερώνεται για τις ενέργειες τους και αποφασίζει να πάρει τα ηνία της κατάστασης.

Προκειμένου να αναγκάσει τον Μάρκο να μείνει κοντά της, εκτελεί ένα νέο σχέδιο. Συγκεκριμένα, κλέβει τις εξετάσεις μιας εγκύου από το νοσοκομείο και τις πλαστογραφεί με το όνομά της. Στη συνέχεια, προσεγγίζει την Αλεξάνδρα όταν αυτή μπαίνει στο φαρμακείο και παρουσιάζει τη λίστα με τα φάρμακα στον φαρμακοποιό. Ο φαρμακοποιός επιβεβαιώνει την παραγγελία, λέγοντας: “Δική σας είναι; Συγχαρητήρια. Με το καλό ο απόγονος.

 

 

 

” Η Ευγενία απαντά με στόμφο, έτσι ώστε να ακούσει η Αλεξάνδρα: “Ευχαριστούμε πολύ. Θα θέλαμε να είναι κορίτσι, ώστε ο Στεφανάκος μας να έχει μια αδελφούλα.” Η Αλεξάνδρα φεύγει από το φαρμακείο με δάκρυα στα μάτια και συναντά τον Μάρκο. Τότε της λέει: “Μου ζητάς να φύγουμε μαζί και μου λες ότι είναι η γυναίκα της ζωής σου, ενώ η Ευγενία είναι έγκυος;”. Εκείνος μένει στήλη άλατος και τη διαβεβαιώνει λέγοντας: “Τι; Σου ορκίζομαι ότι δεν την έχω αγγίζει.” Παρ’ όλα αυτά, η Αλεξάνδρα δυσπιστεί στα λόγια του.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω