Έρωτας Φυγάς – Ιάσωνας – Αλεξάνδρα ξανά στον άσσο

Έρωτας Φυγάς – Σε αυτό το συναρπαστικό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, που θα προβληθεί σήμερα 19 Ιανουαρίου, η πλοκή εξελίσσεται με ανατρεπτικά γεγονότα που καθηλώνουν το κοινό. Ο Ιάσωνας, χάνοντας ολόκληρη την περιουσία του, βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση. Η Φωτεινή, ενώ θεωρείται νεκρή, συνεχίζει να αφήνει τον Κοντογιάννη σε μια κακή ψυχολογική κρίση λόγω της απώλειάς της.

Έρωτας Φυγάς – Ιάσωνας – Αλεξάνδρα ξανά στον άσσο

Η Αλεξάνδρα, σε συνεργασία με τον Μάρκο, προετοιμάζει τη μετακόμισή της, με τους εργάτες να βοηθούν στη σύσταση του νέου της σπιτιού. Ωστόσο, η επιστροφή της Ευγενίας από τη φυλακή έρχεται να ρίξει σκιά στα σχέδιά της, παίρνοντας τον Στεφανάκο από το νέο τους σπίτι. Ο Στέφανος, αποφασισμένος να ξεφύγει από τη Νότα, της δίνει διορία να αποχωρήσει από το Κιάρι, αντιμετωπίζοντας την απειλή του ότι, διαφορετικά, θα αναλάβει ο ίδιος να την εξαφανίσει.

Παράλληλα, ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει στον Στέφανο ότι είναι έτοιμος να αποκαλύψει τον υπεύθυνο για τη δολοφονία της Μαργέτας, διαταράσσοντας ακόμη περισσότερο την ισορροπία του κόσμου της σειράς. Με ανατροπές που αναμένεται να συγκλονίσουν, η σειρά συνεχίζει να παραδίδει ανελέητη δράση και ένταση, κρατώντας το κοινό σε αγωνία για τις επόμενες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ