Έρωτας Φυγάς – Η Σχέση τους περνά νέες δοκιμασίες

Έρωτας Φυγάς – Παρόλο που ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα στη σειρά έχουν καταφέρει να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους, ζώντας μαζί, γκρίζα σύννεφα αρχίζουν να σκιάζουν τη σχέση τους. Παρά το πέρασμα τους από τα κακόβουλα σχόλια των κατοίκων στο Κιάρι, κάτι άλλο επηρεάζει τη ζωή τους η περιουσία που άφησε η Μαργέτα με τη διαθήκη της για την Αλεξάνδρα.

Έρωτας Φυγάς – Η Σχέση τους περνά νέες δοκιμασίες

Ο Μάρκος πεπεισμένος ότι η Μαργέτα επιθυμεί να την κρατήσει δένει την Αλεξάνδρα με το Κιάρι. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα, επιθυμώντας να τιμήσει την μνήμη της και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της, σκέφτεται σοβαρά να παραμείνει στο Κιάρι κάτι που επιθυμούν και οι συνεργάτες της, ειδικά η Γεωργία και η Ρηνιώ που έχουν δημιουργήσει δεσμούς μαζί της. Η αυξανόμενη αφοσίωση της Αλεξάνδρας στο Κιάρι ξεκινά να ενοχλεί τον Μάρκο, παρότι προσπαθεί να μην εκδηλώσει ζήλια.

Ταυτόχρονα, στη σειρά, η Αλεξάνδρα αναγκάζεται να επισκεφθεί το σπίτι του Ιάσωνα λόγω ασθενείας της Μυρσίνης. Ο Μάρκος φοβάται πως ο Ιάσωνας θα προσπαθήσει να την παγιδεύσει, ενώ η Αλεξάνδρα εκπλήσσεται από την ευγένεια και την φροντίδα του Ιάσωνα. Καθώς η Αλεξάνδρα αναδεικνύει συναισθηματικά τη σχέση της με το Κιάρι, η ζήλια του Μάρκου αυξάνεται. Η συμπεριφορά του Ιάσωνα, όμως, αναστατώνει την Αλεξάνδρα και δημιουργεί αμφιβολίες για την υπογραφή της στην αίτηση διαζυγίου. Η πλοκή εξελίσσεται με ένταση, αφήνοντας το κοινό να προσμένει με αγωνία την εξέλιξη των γεγονότων στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ