Έρωτας Φυγάς – Η Νότα ξεσκεπάζεται

Έρωτας Φυγάς – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους, καθώς η κρυφή δραστηριότητα της Νότας έρχεται στο φως. Η Μεσσήνη βρίσκεται σε συναγερμό, αναζητώντας απεγνωσμένα τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ.

Έρωτας Φυγάς – Η Νότα ξεσκεπάζεται

Παράλληλα, η Ευγενία βρίσκεται στο στόχο, καθώς οι πάντες υποψιάζονται ότι γνώριζε τα σχέδια της Νότας και δεν έπραξε τίποτα για να τα σταματήσει. Μοναδικός υποστηρικτής της είναι ο Φάνης, προσπαθώντας να τη στηρίξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ενώ η αποτυχία των έρευνών τους τους αποθαρρύνει ακόμα περισσότερο. Οι απρόσμενες εξελίξεις έχουν καταστροφική επίδραση στην υγεία της Γεωργίας, η οποία επιδεινώνεται ραγδαία.

Ευτυχώς, η Ουρανία της παρέχει την απαραίτητη στήριξη και κατανόηση, βοηθώντας την να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο. Τα νέα για τη συνάντηση του Στέφανου με τους παρακρατικούς συγκλονίζουν τη Μαριέττα. Η Νότα, κρατώντας ακόμα Ρηνιώ και Γιωργάκη όμηρους, βρίσκει καταφύγιο σε ένα απροσδόκητο μέρος, πιστεύοντας πως είναι ασφαλής. Ωστόσο, οι πραγματικές συνθήκες διαφέρουν. Καθώς η Νάντια καταδικάζεται για την επίθεση στον Σωκράτη, ο Μιχάλης, συντετριμμένος, πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια.

Η Νάντια είναι αποφασισμένη να τα ομολογήσει όλα, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να την πείσει να αποκαλύψει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Στο μεταξύ, η κρυφή δραστηριότητα της Νότας αποκαλύπτεται, και ένα άγνωστο πρόσωπο αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων. Ωστόσο, η Νότα ζητάει ένα ακριβό αντίτιμο για την απελευθέρωσή τους.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ