Έρωτας Φυγάς – Η Νότα αυτοκτονεί

Έρωτας Φυγάς – Στα νέα επεισόδια της σειράς που ξεκινούν με το νέο έτος, οι θεατές θα βιώσουν συναρπαστικές και δραματικές στιγμές, καθώς η Νότα, υποκείμενη στα προβλήματα της διαταραγμένης προσωπικότητάς της, φτάνει σε ένα αποκορύφωμα που θα σηματοδοτήσει το τέλος της.

Έρωτας Φυγάς – Η Νότα αυτοκτονεί

Η Νότα, πέφτοντας σε φιλοχρήματη και αδίστακτη συμπεριφορά, αρχίζει να δημιουργεί τάσεις αντιπαράθεσης, εκνευρίζοντας ακόμη και την ανιψιά της, την Ευγενία. Αντιμέτωπη με τον Στέφανο, που της ζητά να φύγει, αποφασίζει να παραμείνει στη Μεσσήνη και να εγκατασταθεί στο Κιάρι. Η απώλεια του Μάρκου, που έχει ήδη γίνει γνωστή μέσω σπόιλερ, επιδεινώνει την κατάσταση. Η Νότα, μετά τον θάνατο του Μάρκου, δημιουργεί προβλήματα με τις αποκαλύψεις που ακολουθούν.

Ο Στρατής ανακαλύπτει τα χρήματα που είχε θάψει ο Μάρκος, και η Νότα υποστηρίζει πως ανήκουν δικαιωματικά σε εκείνη. Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, αποκαλύπτοντας όλες τις σκοτεινές πλευρές της Νότας. Η κοινότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια και η Νότα απομονώνεται σε μια απομακρυσμένη περιοχής. Καθώς η κατάσταση εξελίσσεται, η Νότα, απειλώντας με όπλο τον Στέφανο, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απρόσμενη ανατροπή.

Ο Ιάσονας στρέφει το όπλο εναντίον της. Σε αυτή την αποφασιστική στιγμή, η Νότα χαμογελά υπεροπτικά, αποχαιρετά τους πάντες και αφού ρίχνει μόνη της στο γκρεμό, κλείνει το κεφάλαιο της ζωής της με ένα τραγικό τέλος.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ