Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια κινδυνεύει

Έρωτας Φυγάς – Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο μεγαλογιατρός που κλήθηκε να δει την Ελπίδα ανακοινώνει ότι θα συνέλθει. Στο μεταξύ, εντοπίζεται το πτώμα του Μίμη. Ο Μάρκος έχει αποδεχτεί την ήττα του από τον Ιάσωνα και η στάση του μαλακώνει προς όλους. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο στη Μεσσήνη.

Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια κινδυνεύει

Η Νάντια επίσης, για να μην την πάρει ο Σωκράτης βίαια. Από την άλλη, η Άννα συμβουλεύει τη Ρηνιώ να δώσει κι άλλη ευκαιρία στον Νικόλα. Η Νότα αναθέτει σε κάποιον να μάθει τα πάντα για την Άρτεμη.
Η Δήμητρα και η Άννα επιστρέφουν τον Στέφανο στο σπίτι του. Η υγεία του έχει επιδεινωθεί, προκαλώντας την ανησυχία όλων. Μάρτυρας καταθέτει στη χωροφυλακή ότι είδε τον Μάρκο με τα παιδιά, ενώ η Γεωργία νιώθει ενοχές που δεν εμπόδισε την Αλεξάνδρα να το σκάσει. Το σχέδιο της Νότας μπαίνει σιγά σιγά σε εφαρμογή.

Ο Μάρκος, μετά την αποτυχημένη απόπειρά τους να το σκάσουν με την αγαπημένη του και τα παιδιά τους από το Κιάρι, συλλαμβάνεται και ανακρίνεται. Η Αλεξάνδρα όμως αγνοείται και έτσι θεωρείται ύποπτος και για την εξαφάνισή της. Ο Στέφανος συνέρχεται και εμφανίζεται δημόσια στο Κιάρι. Οι παρακρατικοί τον εντοπίζουν αμέσως, τα νέα φτάνουν στον αρχηγό τους και ετοιμάζονται για το τελειωτικό χτύπημα.

Η Γεωργία και ο Στρατής μπλέκονται άθελά τους σε μια υπόθεση δολοφονίας και πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους ώστε να μην κατηγορηθούν άδικα, μια και ο Στρατής είχε προηγούμενα με το θύμα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω