Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια καθαρίζει τον Σωκράτη

Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια αποφασίζει να αναλάβει τον έλεγχο και να τερματίσει τον εφιάλτη που ζεί. Από τη στιγμή που είχε γνωρίσει και είχε παντρευτεί τον Σωκράτη, η ζωή της είχε μετατραπεί σε κόλαση, καθώς αυτός την κακοποιούσε και ξεσπούσε επάνω της.

Έρωτας Φυγάς – Η Νάντια καθαρίζει τον Σωκράτη

Προκειμένου να δραπετεύσει από αυτήν την ανυπόφορη καθημερινότητα, εγκαταλείπει κρυφά τον Σωκράτη και μετακομίζει στη Μεσσήνη, όπου ξεκινάει να εργάζεται ως εισαγγελέας. Η σχέση της με τον Μιχάλη της προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα. Νιώθει κάτι διαφορετικό, και οι δυο τους αναπτύσσουν μια όμορφη σχέση που οδηγεί σε πρόταση γάμου. Ωστόσο, η επανεμφάνιση του Σωκράτη στη Μεσσήνη άλλα ζει τα πάντα. Παρότι προσπαθεί να κρύψει από τον Μιχάλη την παρουσία του για να τον προστατέψει, ο Σωκράτης καταφέρνει να την επαναφέρει υπό τον έλεγχό του.

Ωστόσο, όπως προκύπτει αργότερα, ο Σωκράτης στήνει μια παγίδα για τον Μιχάλη και τον κατηγορεί για έγκλημα που δεν διέπραξε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Νάντια τον επισκέπτεται και του λέει: “Έως εδώ φτάσαμε. Τέλος.” Στην αντίδραση του, αυτός της απαντά: “Σου είπα πως δεν θα σε αφήσω ποτέ. Θα είσαι δική μου για πάντα. Κανείς δεν μπορεί να μου πάρει αυτό που μου ανήκει.” Τότε η Νάντια ανοίγει την τσάντα της και βγάζει ένα όπλο. “Τι προτίθεσαι να κάνεις;”, φωνάζει ο Σωκράτης, αλλά εκείνη βάζει τέλος στην κακοποίησή της από τον Σωκράτη, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ