Έρωτας Φυγάς – Η Μαργέτα βγαίνει απο το λαγούμι της

Έρωτας Φυγάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς η Μαργέτα εκπέμπει ζωή και ανατρέπει τις ισορροπίες. Ο Ιάσονας βρίσκεται σε χαμένα χωράφια, παραδίδοντας την Αλεξάνδρα στον έρωτά της, ενώ η μητέρα του παραχωρεί την περιουσία της στην πρώην σύζυγό του.

Έρωτας Φυγάς – Η Μαργέτα βγαίνει απο το λαγούμι της

Η Αλεξάνδρα, ζώντας με τον Μάρκο, διαπιστώνει την κληρονομιά και αντιμετωπίζει τον εσωτερικό της συνειρμό. Αντικρίζει τον Ιάσονα χωρίς τίποτα, ενώ εκείνη αποκτά αυτό που δεν της ανήκει, αρχίζοντας να νιώθει εσωτερική αναστάτωση. Ο Μάρκος, παρανοούντας τις προθέσεις της Μαργέτας, υποθέτει πως η κληρονομιά είναι δεσμός για την Αλεξάνδρα. Εντούτοις, η Αλεξάνδρα εξομολογείται την ενστικτώδη αναγκαιότητα να επιστρέψει τα πάντα στον Ιάσονα, αντικατοπτρίζοντας διαφορετικές αντιλήψεις για την διαχείριση της κληρονομιάς.

Παράλληλα, ο κλοιός σφίγγει γύρω από τη Μαργέτα, καθώς η παρακολούθησή της αυξάνεται στην Κηφισιά. Αποφασισμένη να ανακοινώσει τη ζωή της, επικοινωνεί με τον Στέφανο, σχεδιάζοντας την αποκάλυψη της ζωής της. Η Μαργέτα εμφανίζεται ξαφνικά στο Κιάρι, όπου ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα βρίσκονται μαζί. Η έκπληξη είναι ολοκληρωτική, καθώς η Ουρανία αμφιβάλλει για την αλήθεια. Από την άλλη, ο Ιάσονας οργιάζει για τον προσωρινό θάνατό της, αφού εκείνος έζησε με τύψεις ενώ αυτή ήταν ζωντανή.

Οι εξελίξεις υπόσχονται νέα επεισόδια έντασης και σύγκρουσης, καθώς οι ζωές των χαρακτήρων αναδιαμορφώνονται με απροσδόκητους τρόπους.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣSPOILERΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραέρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεση