Έρωτας Φυγάς – Η Ευγενία ξεγλιστράει ξανά απο τα χέρια της αστυνομίας

Έρωτας Φυγάς – Η Ελπίδα βρίσκεται σε μια αγωνία για τη ζωή της λόγω της Ευγενίας, όπως αναδεικνύεται στο προσεχές επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί τη Δευτέρα. Σε περίπτωση θανάτου της, η Ευγενία θα κατηγορηθεί για φόνο.

Έρωτας Φυγάς – Η Ευγενία ξεγλιστράει ξανά απο τα χέρια της αστυνομίας

Αυτό το γεγονός ακυρώνει τα σχέδια του Μάρκου και της Αλεξάνδρας να φύγουν, καθώς τα πάντα κινδυνεύουν να χαθούν. Ο Ιάσωνας, με το σχέδιο που ετοιμάζει, απειλεί να τους απομακρύνει οριστικά.
Η Μαργέτα, με τη βοήθεια της Δήμητρας, καταφέρνουν να σώσουν τον Στέφανο από τον αδίστακτο γιατρό, κρύβοντάς τον σε ένα ασφαλές μέρος. Την ίδια στιγμή, η Ουρανία αναλαμβάνει σταδιακά τη θέση της Μαργέτας στο αρχοντικό, προκαλώντας κόλαση στη ζωή της Γεωργίας και της Βάσως.

Η Ρηνιώ, αναζητώντας εμπράκτως αποδείξεις από τον Νικόλα, επιμένει παρά το παρελθόν της με την Άννα. Ταυτόχρονα, η Νάντια προσπαθεί να απομακρυνθεί από τον Μιχάλη, χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο πρόβλημα υγείας ως πρόφαση. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η εξέλιξη της ιστορίας φέρνει ακόμη περισσότερη ένταση. Η Ελπίδα, αγωνιζόμενη για τη ζωή της, βρίσκεται σε σημείο κρίσης λόγω της κατάστασης με την Ευγενία. Η απειλή του φόνου πέφτει σαν σκοτεινός πύργος πάνω της, ενώ οι προσπάθειες του Μάρκου και της Αλεξάνδρας να ξεφύγουν διαλύονται εξαιτίας του σχεδίου που ετοιμάζει ο Ιάσωνας.

Ταυτόχρονα, η αντιπαράθεση μεταξύ της Μαργέτας και της Ουρανίας εντείνεται, αφήνοντας πίσω της ένα ίχνος αναταραχής στο αρχοντικό. Η Μαργέτα, με τη στήριξη της Δήμητρας, παλεύει όχι μόνο να προστατέψει τον Στέφανο αλλά και να αντιμετωπίσει την ανερχόμενη εξουσία της Ουρανίας. Η Ρηνιώ, απαιτώντας εμπράκτως αποδείξεις από τον Νικόλα, αναστατώνει τον αέναο χορό των σχέσεων της, ενώ η Νάντια, παίζοντας με την υγεία της, προσπαθεί να απομακρυνθεί από τον Μιχάλη, δημιουργώντας ένα νέο κεφάλαιο αγωνίας και αναταραχής στον κόσμο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω