Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα βράζει στο ζουμί της

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα επανέρχεται στην κανονικότητα της ζωής της στο Κιάρι. Αναλαμβάνει ξανά τις υποχρεώσεις της και προτείνει στην Ευγενία να φιλοξενήσει τον Στέφανο στο σπίτι της ενώ αυτή θα είναι απών για τους εμβολιασμούς των εργατών.

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα βράζει στο ζουμί της

Μεταξύ τους υπάρχει μια άτυπη συμφιλίωση, καθώς και οι δύο κατανοούν ότι τα παιδιά τους είναι η προτεραιότητά τους και δεν φέρουν ευθύνη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Η Αλεξάνδρα αναλαμβάνει επίσης να βοηθήσει τη Ρηνιώ με τις προετοιμασίες του γάμου της, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα στο Κιάρι. Κατά τυχαίο τρόπο, εντοπίζει μια φωτογραφία του Ιάσονα και της Άρτεμης από τη δεξίωση στην εφημερίδα, προκαλώντας της ανάμικτα συναισθήματα. Παρά τον προσχηματικό λόγο ότι δεν επιθυμεί να συζητήσει περισσότερο για το θέμα, αναγνωρίζει μέσα της ένα αίσθημα ζήλιας.

Παράλληλα, ο Μιχάλης εκμυστηρεύεται στη Νάντια τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον τους, ενώ ο Στέφανος ανακαλύπτει την αλήθεια για τον ρόλο του Φάνη στην καταστροφή του οικογενειακού τάφου του Δεμερτζή. Ωστόσο, ο Σοφιανόπουλος αποφασίζει να μην αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον Στέφανο και τη Μαργέτα, καθώς έχει γοητευτεί από την Αλεξάνδρα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

 

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ