Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα καταρρέει – Ο γιος της εξαφανίζεται

Έρωτας Φυγάς – Σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, οι εξελίξεις στην καθημερινή επιτυχημένη σειρά είναι αναπάντεχες και συγκλονιστικές. Στο επεισόδιο της ημέρας, ο Ιάσονας αποκαλύπτει ένα μυστικό που θα συγκλονίσει τους πάντες.

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα καταρρέει – Ο γιος της εξαφανίζεται

Ο Ιάσονας συγκεντρώνει τους εργάτες του και αποφασίζει να τους ανακοινώσει κάτι που θα τους σοκάρει. “Θέλω να σας πω κάτι που θα σας ξαφνιάσει, αλλά είναι σημαντικό να είμαι ειλικρινής. Ο Γιωργάκης δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι γιος του Μάρκου. Από την αρχή γνώριζα αυτή την αλήθεια, αλλά παντρεύτηκα την Αλεξάνδρα επειδή τη λυπήθηκα. Δεν ήθελα να αφήσω μια γυναίκα μόνη με ένα παιδί να παλεύει στους δρόμους”, αποκαλύπτει, προσπαθώντας να προβάλει τον εαυτό του ως γενναίο και την Αλεξάνδρα ως ευάλωτη.

Ο Μάρκος, ακούγοντας αυτήν την αποκάλυψη, εξοργίζεται και αποφασίζει να πάρει το παιδί μακριά από τον Ιάσονα. “Δεν θα αφήσω τον γιο μου να μεγαλώσει με έναν σαν εσένα”, μονολογεί με οργή. Την ίδια στιγμή, η Αννα ανακάμπτει από την αναστροφή της, αλλά κρατά κρυφή την επίσκεψη του Νικόλα στο νοσοκομείο. “Δεν ήταν ανάγκη να τον δω”, σκέφτεται, αποφασισμένη να επαναφέρει τον έρωτα στη ζωή της.

Ταυτόχρονα, ο Ιάσονας αρχίζει να υποψιάζεται τη Ρηνιώ ως συνένοχη στην εξαφάνιση του μικρού Γιωργάκη. Την απειλεί, απαιτώντας να μάθει την τοποθεσία του παιδιού. Ωστόσο, εκείνη αρνείται κάθε συμμετοχή στην απαγωγή. Όλοι ζουν σε αγωνία για το μέλλον του μικρού Γιωργάκη. Η Αλεξάνδρα, αναμενόμενα, είναι σε απόγνωση. “Δεν μπορεί να το έχει κάνει αυτό ο Μάρκος. Αν τον έχει πάρει εκείνος, δεν θα του το συγχωρήσω”, λέει με δάκρυα στα μάτια.

Τελικά, ο Μάρκος εμφανίζεται μπροστά σε όλους, κρατώντας το παιδί. Παράλληλα, ο Φάνης εξαφανίζεται, και η Νότα ανακαλύπτει ένα μυστικό που θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω