Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα φλερτάρει με το θάνατο

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα βρίσκεται στο επίκεντρο των επερχόμενων επεισοδίων της σειράς, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ανησυχία μετά τον θάνατο του Μάρκου. Η ζωή της δεν είναι πλέον η ίδια και πρέπει να αναζητήσει την ισορροπία της.

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα φλερτάρει με το θάνατο

Αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τα διλήμματά της, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να εγκαταλείψει το Κιάρι και να επιστρέψει στην Αθήνα. Ωστόσο, καθώς βρίσκεται στο αυτοκίνητό της, αντιμετωπίζει μια ξαφνική κρίση πανικού. Το όχημα της τρέχει με ανησυχητική ταχύτητα και η κρίση της την πνίγει. Σε μια απότομη απόπειρα, επιχειρεί να πηδήξει έξω από το αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρίσκεται σε κίνηση.

Στο εσωτερικό του οχήματος, ο πανικός επικρατεί καθώς οι επιβάτες αγωνίζονται να την εμποδίσουν και να τη σώσουν. Μετά από αγωνίας λεπτά, η Αλεξάνδρα σπάει σε κλάματα καθώς συνειδητοποιεί τον κίνδυνο που αντιμετώπισε και τη σωτηρία που της προσέφεραν οι προσπάθειες των άλλων.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ