Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα επιστρέφει – Οι ισορροπίες αλλάζουν

Έρωτας Φυγάς – Ο Μάρκος αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές καθώς η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο αρχοντικό του Ιάσωνα. Αυτή η επιστροφή αναστατώνει την καθημερινότητά του. Η Αλεξάνδρα, από την πλευρά της, βρίσκεται σε έναν αναπόφευκτο συγκριτικό πόλεμο συναισθημάτων.

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα επιστρέφει – Οι ισορροπίες αλλάζουν

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς , η Αλεξάνδρα θα βρεθεί να αντιμετωπίζει αυτήν τη σύγκρουση ενώ προσπαθεί να είναι δίπλα στην Μυρσίνη, η οποία παλεύει με σοβαρή ασθένεια. Η Αλεξάνδρα σπεύδει στο αρχοντικό για να παραμείνει κοντά στην άρρωστη Μυρσίνη. Παρά την αντίσταση που εκφράζει ο Μάρκος, αντιλαμβάνεται ότι ως μητέρα πρέπει να είναι εκεί για την κόρη της και να την στηρίξει με κάθε τρόπο. Η αντίδραση του Ιάσωνα είναι ευχάριστη έκπληξη για την Αλεξάνδρα.

Αφήνει πίσω την οργή του και την αγκαλιάζει με αγάπη, ξεδιπλώνοντας μια νέα πλευρά της προσωπικότητάς του. Ο Μάρκος, αντιμέτωπος με την κατάσταση, βρίσκεται σε σύγχυση και αναστάτωση. Παρόλα αυτά, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να παραμείνει στο αρχοντικό αγνοώντας τις διαμάχες της με τον Ιάσωνα, επειδή η υγεία της κόρης της είναι η προτεραιότητά της. Η αντίδραση του Μάρκου είναι έντονη, θέτοντας το ζευγάρι σε μια νέα δοκιμασία.

Νέες συγκρούσεις φαίνεται να είναι αναπόφευκτες. Το μέλλον της σχέσης τους είναι αβέβαιο, με τον Ιάσονα να σχεδιάζει τρόπους για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας. Η συνέχεια της ιστορίας υπόσχεται ένταση και ανατροπές που κρατούν το κοινό σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ