Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα ένα βήμα πριν το τρελάδικο

Έρωτας Φυγάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αλεξάνδρα υποκύπτει σε έναν συνταρακτικό παραλήρημα, χάνοντας τα λογικά της και βυθίζεται στην τρέλα. Ο πόνος από τη σημαντική απώλεια του Μάρκου  την οδηγεί στην ολοκληρωτική απομόνωση από την πραγματικότητα.

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα ένα βήμα πριν το τρελάδικο

Η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει με αναστάτωση την εμφάνιση του Μάρκου, που εμφανίζεται ολοζώντανος μπροστά της, μειώνοντας τη σύνδεσή της με την πραγματικότητα. Καθώς η ψυχή της διαπλέκεται με την ανεξήγητη εμφάνισή του, χάνει σταδιακά την κριτική της σκέψη, ενώ ο πόνος της την οδηγεί προς την ακραία αντίδραση. Ο Κοντογιάννης,  δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την ευάλωτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται λέγοντας ότι ο Μάρκος κατά πάσα πιθανότητα δολοφονήθηκε, προκαλώντας ακόμα περισσότερη αναταραχή στην ψυχολογική της κατάσταση.

Οι υποψίες που διατυπώνονται απομονώνουν την Αλεξάνδρα, η οποία απομακρύνεται από τους πάντες, εμπιστευόμενη μόνο τον εαυτό της. Αδυνατώντας να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία την κατάσταση, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να αποχωρήσει από το Κιάρι με τον Γιωργάκη, αφήνοντας πίσω την κόρη της Μερσίνη με τον Ιάσωνα. Η ανακοίνωση αυτή προξενεί μεγάλη απογοήτευση στον πρώην σύζυγό της. Ο Ιάσωνας, αντιλαμβανόμενος τη διαταραγμένη κατάσταση της Αλεξάνδρας, προτείνει να περιμένει λίγες ημέρες πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον της, προσφέροντας τη συνεχή υποστήριξή του.

Παράλληλα, η Ευγενία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς αποφασίζει να αποχωρήσει από τη Μεσσήνη και να επιστρέψει στην Αθήνα. Ο Φάνης, ωστόσο, προσπαθεί να την πείσει να μείνει εκεί, αντιμετωπίζοντας τις αντιδράσεις της.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμε