Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα χάνει τα λογικά της

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε σοκ από την απώλεια της ευτυχίας της στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Ο θάνατος του συντρόφου της την άφησε αναστατωμένη, αφαιρώντας της το μέλλον που είχαν οι δυο τους ονειρευτεί. Η Αλεξάνδρα, απελπισμένη, βρίσκει καταφύγιο μόνο στον τάφο του αγαπημένου της, όπου καθημερινά κλαίει και του μιλάει.

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα χάνει τα λογικά της

Τα πράγματα παίρνουν μια ακόμα πιο ανησυχητική τροπή όταν αρχίζει να βλέπει τον εκλιπόντα εμπρός της και να έχει οράματα. Ταυτόχρονα, ο Στέφανος ανακοινώνει στον Φάνη και τον Νικόλα ότι θα φύγει από την πόλη, αφήνοντας τους να παρακολουθούν τα γεγονότα εκεί. Η απόφασή του προκαλεί αντιδράσεις, καθώς ο Φάνης θέλει να παραμείνει κοντά σε αυτόν. Την ίδια στιγμή, ο Ιάσωνας προσπαθεί να στηρίξει την Αλεξάνδρα, αναθεωρώντας τις δικές του αποφάσεις.

Η Αλεξάνδρα, όμως, φαίνεται να χάνει τον λογικό της νου, μιλώντας μόνη της και βλέποντας εμπρός της τον εκλιπόντα σύντροφό της. Παράλληλα, η Ευγενία, που επίσης υποφέρει από τον θάνατο του Μάρκου, διανύει παρόμοιες στιγμές απελπισίας, όμως δείχνει αμετάπειστη στο να αντιμετωπίσει τη ζωή της. Ο Κοντογιάννης προβάλλει υποψίες για τον θάνατο του Μάρκου, προκαλώντας αναστάτωση στη ζωή της Αλεξάνδρας, η οποία αποφασίζει να ερευνήσει περαιτέρω το θέμα.

Η ζωή της Αλεξάνδρας φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον θάνατο του συντρόφου της και τα οράματα που την στοιχειώνουν, ενώ παράλληλα προσπαθεί να πάρει την απάντηση στο πώς πέθανε.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ