Έρωτας Φυγάς – Φυτεύει υποψίες στην Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα σκέφτεται να πάρει τον Γεωργάκη και να φύγει απ’ το Κιάρι για να ξεχάσει τον Μάρκο, προκαλώντας απογοήτευση στον Ιάσωνα. Αν και αυτός δεν θέλει να την πιέσει, της υπενθυμίζει την υπόσχεση που έδωσε στον Μάρκο να φροντίζει το γιο του.

Έρωτας Φυγάς – Φυτεύει υποψίες στην Αλεξάνδρα

Εκφράζει τις ανησυχίες του για τη σπάνια επαφή που θα έχει με την κόρη τους αν φύγει. Ταυτόχρονα, ο Μιχάλης αποφασίζει να παραιτηθεί από το νοσοκομείο λόγω της απουσίας της Νάντιας, ενώ ο Κοντογιάννης προχωράει στο σατανικό του σχέδιο για να παγιδέψει τον Στέφανο. Η συμπεριφορά της Αλεξάνδρας υποδεικνύει ότι μπορεί να χάνει τα λογικά της και να οδηγείται στην παράνοια, προκαλώντας ανησυχία στον Ιάσωνα.

Ο Στέφανος και η Μαργέτα βρίσκονται στην Κηφισιά και υποφέρουν για τον χαμό του Μάρκου, ενώ παράλληλα παρακολουθούνται από ασφαλίτες. Εν τω μεταξύ, η Ελπίδα προσπαθεί να επαναφέρει τον Μίλτο και τη Χαρά κοντά. Ο Μελέτης αποκαλύπτει στη Ντίνα το παρελθόν του ως αστυνομικός, ενώ η Άρτεμη προσπαθεί να κερδίσει τον Ιάσωνα για να τον ερωτευτεί. Παράλληλα, ο Κοντογιάννης, μετά τον Στέφανο, προσεγγίζει την Αλεξάνδρα και της διαβεβαιώνει πως ο Μάρκος δολοφονήθηκε, σπέρνοντας ακόμα περισσότερο την αναστάτωση στη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ