Eρωτας φυγας – Φλέγεται μόνη μέσα στην καλύβα

Eρωτας φυγας – Για ακόμη μία φορά, τίποτα δεν πάει όπως το έχουν σχεδιάσει Μάρκος και Αλεξάνδρα. Σύμφωνα με τις εξελίξεις, ο Ιάσωνας ενημερώνεται για τις προθέσεις τους και τυφλωμένος από την προδοσία της, την τιμωρεί σκληρά. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος βρίσκεται στο μέρος που έχουν δώσει ραντεβού με την Αλεξάνδρα, έχοντας μαζί του τον για του, και την περιμένει.

Eρωτας φυγας – Φλέγεται μόνη μέσα στην καλύβα

Όσο ο χρόνος κυλά, όμως, αντιλαμβάνεται ότι είναι μάταιο, καθώς η Αλεξάνδρα δεν πρόκειται να φανεί. Έτσι, διαπιστώνει ότι το σχέδιό τους απέτυχε ακόμα μία φορά. Προσπαθώντας να καταλάβει τι πήγε στραβά, υποπτεύεται ότι η Μαργέτα, η οποία τους είχε πει πως θα τους βοηθήσει, τούς πρόδωσε. Μη μπορώντας, λοιπόν, να κάνει κάτι άλλο, επιστρέφει καταρρακωμένος στο σπίτι του. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με την οργή της Ευγενίας, η οποία τον κατηγορεί ότι απήγαγε το παιδί τους. Ο Μάρκος προσπαθεί να την ηρεμήσει, αλλά σκέφτεται συνέχεια την Αλεξάνδρα και τι μπορεί να της συνέβη και δεν κατάφερε να πάει στο ραντεβού τους.

Εν τω μεταξύ, εκείνη κρατείται με τη βία από τον Ιάσωνα στο σπίτι. Εκεί, βρίσκει σύμμαχο στο πρόσωπο της Ουρανίας, η οποία δείχνει να νοιάζεται αληθινά για την οικογένεια Δεμερτζή. Λίγες ώρες αργότερα, ο Μάρκος, διψασμένος για εκδίκηση, αποφασίζει να κάψει ζωντανή τη Μαργέτα, καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για όλες τις συμφορές του με τελευταία την προδοσία της. Έτσι, βάζει φωτιά σε μία καλύβα στην οποία βρίσκεται μέσα η γυναίκα.

Γρήγορα τα πάντα απειλούνται από την πύρινη λαίλαπα και η Μαργέτα είναι αβοήθητη μέσα στις φλόγες. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές, κάνει έναν απολογισμό ζωής και αποφασίζει να παραδοθεί στη μοίρα της, καθώς θέλει να πληρώσει για τις αμαρτίες που έχει κάνει στο παρελθόν και έχει μετανιώσει. Την ίδια στιγμή, ο Ιάσωνας μαζί με τους εργάτες του προσπαθούν να σώσουν τη ζωή της και να της δώσουν δύναμη και κουράγιο. Τελικά, η γυναίκα βγαίνει ζωντανή από τις φλόγες και ανακουφισμένη πέφτει στην αγκαλιά των αγαπημένων της προσώπων.

Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι ο Μάρκος πήγε να κάψει ζωντανή την πεθερά της και γίνεται έξαλλη μαζί του. Η κοπέλα είναι σίγουρη ότι δεν τους πρόδωσε η Μαργέτα. Στη συνέχεια απο καλύπτεται ποιος το έκανε και η Αλεξάνδρα λέει στον Μάρκο ότι με τη συμπεριφορά που έχει δεν μπορεί να του εμπιστευτεί τα παιδιά της. Εκείνος, από την πλευρά του, της δίνει μία διορία, ώστε να αποφασίσει αν τελικά θέλει να το σκάσει μαζί του. Την ίδια ώρα, η Μαργέτα προσπαθεί να ξεπεράσει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, ενώ στο πλευρό της βρίσκε και ο Στέφανος ο οποίος της δίνει δύναμη και κουράγιο.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

bettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραέρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω