Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Υποσχέσου ότι θα προσέχεις την Αλεξάνδρα και το γιο μου

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να μη δεχτεί την κληρονομιά της Μαργέτας. Ο Μάρκος χαροπαλεύει έπειτα από τροχαίο με το αυτοκίνητό του, ενώ ο Κοντογιάννης επιμένει να λέει στον Στέφανο ότι πρόκειται για καλοστημένη παγίδα. Ο Μάρκος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή για ώρες στο χειρουργείο, ενώ οι γιατροί παλεύουν να τον κρατήσουν ζωντανό.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Υποσχέσου ότι θα προσέχεις την Αλεξάνδρα και το γιο μου

Ταυτόχρονα, ο Κοντογιάννης πείθει τον Στέφανο ότι το ατύχημα δεν είναι ατύχημα, αλλά σχεδιασμένη δολοφονία, καθώς τον προειδοποιεί για το ποιος θα επωφεληθεί από το θάνατο του Μάρκου. Ωστόσο, ο Στέφανος αρνείται να τον ακούσει, προτιμώντας να αντιμετωπίσει τον πόνο μόνος του. Έξω από το δωμάτιο του χειρουργείου, η Αλεξάνδρα περιμένει αγωνιωδώς νέα για την κατάσταση του Μάρκου. Ο Ιάσωνας στέκεται στο πλευρό της, συνεχίζοντας να τη στηρίζει, όπως και στον Στέφανο.

Ταυτόχρονα, στην Κηφισιά, η Μαργέτα παλεύει με τις ενοχές της για τις πράξεις της στο παρελθόν, ανακαλώντας τις απειλές και τις προσπάθειές της να κλείσει τον Μάρκο στη φυλακή. Οι αναμνήσεις τους φέρνουν στο μυαλό τους εκείνους που περιμένουν έξω από το δωμάτιο με αγωνία. Η Αλεξάνδρα θυμάται τις αρχικές στιγμές της σχέσης τους, η Ρηνιώ εκτιμά τη στήριξή τους όταν την είχε ανάγκη και ο Ιάσωνας αντιμετωπίζει τις τύψεις για τις προκλήσεις που του επέβαλε.

Ο Μάρκος βγαίνει από το χειρουργείο αδύναμος. Περιβάλλεται από τους αγαπημένους του, αλλά ζητάει να μείνει μόνος λίγο με τον Ιάσωνα. Καθώς μένουν μόνοι, ο Μάρκος, με όσες δυνάμεις του απομένουν, ζητά από τον Ιάσωνα να του υποσχεθεί ότι θα προσέχει την Αλεξάνδρα και το γιο του, προτού κλείσει τα μάτια του για πάντα. Μένει να δούμε αν ο Ιάσωνας τηρήσει την υπόσχεση του.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ