Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Σοκ – Την μεθάει και της κάνει έρωτα

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς προκαλούν αναστάτωση, καθώς η Αλεξάνδρα και ο Φάνης βρίσκονται σε μια ανατρεπτική στιγμή, ενώνονται σε μια βραδιά μέθης γεμάτη εκπλήξεις.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Σοκ – Την μεθάει και της κάνει έρωτα

Η Αλεξάνδρα, αντιμετωπίζοντας την εξάρτηση από το αλκοόλ μετά τον θάνατο του Μάρκου, βρίσκεται σε έναν κόσμο που δεν καταλαβαίνει πλήρως. Την εντοπίζει ο Φάνης σε μια δύσκολη στιγμή και αποφασίζει να την πάει στο σπίτι της για να ηρεμήσει. Καθώς η Αλεξάνδρα, υπό την επίδραση του αλκοόλ, φιλάει τον Φάνη και τον οδηγεί στο κρεβάτι, αυτός αντιστέκεται αρχικά. Ωστόσο, στη συνέχεια, υποκύπτει στο πάθος, ζώντας μια νύχτα που φαίνεται πραγματική, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα όνειρο που βιώνει η Ευγενία.

Η Ευγενία, μετά τον θάνατο του Μάρκου, βρίσκει παρηγοριά στη σχέση της με τον Φάνη, κρατώντας την ως μυστική. Παρά τα πάντα, στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας, βλέπει πάντα έναν εχθρό. Αυτή τη φορά, όμως, για κάποιον άλλον άνδρα. Ποιες μυστικές σχέσεις και ανατροπές περιμένουν τους χαρακτήρες στον “Έρωτας Φυγά”; Θα συνεχίσει η Αλεξάνδρα να παραδίδεται στο αλκοόλ μετά τον θάνατο του Μάρκου;

Θα αποκαλυφθεί ποτέ η αλήθεια πίσω από το όνειρο που βιώνει η Ευγενία; Και πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στην Αλεξάνδρα, τον Φάνη και την Ευγενία; Οι ανατροπές φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό, αφήνοντάς μας με αμέτρητα ερωτήματα και αναμονή για τις επόμενες στιγμές του συναρπαστικού σεναρίου.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ