Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Πέφτει στην αγκαλιά της Μαργέτας

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η Αλεξάνδρα, συνειδητοποιώντας πια τη σοβαρότητα της κατάστασής της, δέχεται να πάει με τον Ιάσωνα στην Αθήνα προκειμένου να τη δει ένας ειδικός. Αντιλαμβανόμενος ότι μόνο η Μαργέτα θα μπορούσε να την βοηθήσει πραγματικά, ο Στέφανος αποφασίζει να φέρει την Αλεξάνδρα μπροστά της.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Πέφτει στην αγκαλιά της Μαργέτας

“Αφήστε την σε εμένα, Ιάσωνα. Θα πάω πρώτος στην Αθήνα. Γνωρίζω έναν εξαιρετικό γιατρό που μπορεί να την φροντίσει. Μην ανησυχείς γι’ αυτήν. Θα είναι σε καλά χέρια,” του λέει, δείχνοντας την αποφασιστικότητά του. Ο Στέφανος παίρνει την Αλεξάνδρα από τον Κιάρι και την μεταφέρει στο σπίτι στην Κηφισιά. Ρωτάει η Αλεξάνδρα: “Τι κάνουμε εδώ;” Και εκείνος απαντά: “Περίμενε. Θα δεις. Έχω μια μεγάλη έκπληξη για σένα, που θα είναι μόνο για το καλό σου.”

Ξαφνικά, μπροστά στην Αλεξάνδρα εμφανίζεται η Μαργέτα, η οποία τρέχει να την αγκαλιάσει. “Κόρη μου, πόσα έπαθες. Πόσο λυπάμαι,” της λέει με δάκρυα στα μάτια. Ανήσυχη, η Αλεξάνδρα ρωτά δειλά: “Μαμά, εσύ είσαι; Πώς γίνεται αυτό;” Δίπλα στη Μαργέτα, η Αλεξάνδρα αρχίζει να ξαναβρίσκει το χαμόγελό της και τον εαυτό της. Δεν νιώθει πλέον τόσο μόνη, γιατί αυτή η γυναίκα είναι πλέον σαν μητέρα της.

Ωστόσο, η κατάσταση θα ανατραπεί με μια απροσδόκητη επίσκεψη που θα δεχτούν. Επιδεικνύοντας αλληλεγγύη και αγάπη, η Μαργέτα αναλαμβάνει τον ρόλο της μητέρας, προσφέροντας στήριξη στην Αλεξάνδρα στη δύσκολη στιγμή της.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ