Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Ο Ιάσωνας το παίζει σε διπλό ταμπλό

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Τα συναισθήματα του Ιάσωνα για την Άρτεμη τον ανησυχούν βαθιά. Βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση αναστάτωσης, καθώς η επιστροφή της Αλεξάνδρας στο σπίτι τον προβληματίζει. Παρόλο που τη βλέπει να αναρρώνει, η τελευταία του επιθυμία είναι να την πληγώσει.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Ο Ιάσωνας το παίζει σε διπλό ταμπλό

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τις προσπάθειές του, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την όμορφη γιατρό.
Από τη μεριά της, η Αλεξάνδρα αναλαμβάνει όλο και περισσότερες ευθύνες στο Κιάρι. Ο ζήλος που εκδηλώνει για τα καθήκοντα που αναλαμβάνει έχει αναστατώσει το ηθικό του Ιάσωνα. Τώρα, ίσως ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει η παλιά Αλεξάνδρα που γνώριζε. Από την άλλη πλευρά, ο Φάνης αντιμετωπίζει την ανάγκη να παραδεχτεί στον Στέφανο ότι ήταν εκείνος που κατέστρεψε τον τάφο του Δεμερτζή και τώρα έρχεται αντιμέτωπος με την αυστηρή αντίδραση του θείου του.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών, η Μαργέτα, που κατάφερε να κρατήσει κρυφό το πρόβλημα της υγείας της, οργανώνει με τον Θύμιο ένα νέο ραντεβού με το γιατρό, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να το μάθει κανείς, κυρίως ο Στέφανος. Συγχρόνως, ο Κοντογιάννης φθάνει στην Αθήνα αναζητώντας τον Νάσο, την Τζένη και την Ντίνα, χωρίς όμως επιτυχία, αφού η Αλεξάνδρα έχει οργανώσει τη φυγή τους στο Κιάρι.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ