Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Κλείδωσε – Το νέο σπίτι της σειράς είναι ο ANT1

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η ανακοίνωση πως η σειρά διακόπτεται από το κανάλι OPEN σαν κεραυνός έπεσε στο κοινό χθες, με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται στις 15 Δεκεμβρίου. Προφανώς, πολλοί περίμεναν αυτήν την κίνηση, αν και όχι ακριβώς τότε. Όσον αφορά τη μετέπειτα πορεία της σειράς, οι κύριοι διεκδικητές είναι το κανάλι ΑΝΤ1 και το MEGA, με το ΑΝΤ1 να φαίνεται έτοιμο να κλείσει μια συμφωνία.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Κλείδωσε – Το νέο σπίτι της σειράς είναι ο ANT1

Ας επικεντρωθούμε τώρα στα γεγονότα της χθεσινής ημέρας. Η θετική πλευρά του να σταματήσει η σειρά αμέσως από το OPEN είναι ότι έτσι βρίσκεται στο προσεχές μέλλον να συνεχίσει σε άλλο κανάλι, κυρίως στον ΑΝΤ1. Αυτό σημαίνει ότι οι ηθοποιοί και οι συντελεστές θα συνεχίσουν την εργασία τους, αν και με μια πιθανή καθυστέρηση. Και για τους τηλεθεατές αυτό σημαίνει ότι δεν θα χάσουν την αγαπημένη τους σειρά.

Παρόλα αυτά, οι δύσκολες πλευρές του θέματος δεν πρέπει να παραμείνουν στο σκοτάδι. Σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που προηγείται για να αναλάβει τη σειρά, αλλά η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω των δυσκολιών στις οικονομικές διαπραγματεύσεις και της ανάγκης πληρωμής για τα πνευματικά δικαιώματα και των δύο κύκλων της σειράς.

Το πιο πολύπλοκο κομμάτι της υπόθεσης είναι η ένταξη ενός νέου προγράμματος στο πρόγραμμα του καναλιού. Η απόφαση να διακοπεί η σειρά έγινε γνωστή πριν ακόμη από την επίσημη ανακοίνωση, και αυτό προκάλεσε αντιφάσεις και σκέψεις σχετικά με το πώς και γιατί. Είναι σαν να υπάρχει μια εύκολη κυκλοφορία πληροφοριών, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ακριβώς το αντίθετο.

Συνοψίζοντας, η απόφαση για το τέλος της σειράς στο OPEN φέρνει τόσο θετικά όσο και αρνητικά αποτελέσματα, ενώ οι επόμενες κινήσεις των καναλιών και η τελική συμφωνία παραμένουν σε αναμονή.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣSPOILERΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραέρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεση