Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η τελευταία επιθυμία του Μάρκου

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Μάρκος παρακαλεί τον πρώην αντίπαλο του να προσέχει τα παιδιά και την Αλεξάνδρα. Αυτός υπόσχεται να το κάνει, αλλά του ζητά να μην επιτρέπει σκοτεινές σκέψεις να τον ταλαιπωρούν, καθώς θα τα καταφέρει.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η τελευταία επιθυμία του Μάρκου

Αν και αισθάνεται ότι η ζωή του φτάνει στο τέλος της, επιθυμεί να διασφαλίσει τα πάντα πριν κλείσει τα μάτια του. Γι’ αυτό, ζητά από τον Στέφανο να επιστρέψει τον Στεφανάκο στην Ευγενία, ώστε να μεγαλώσει ευτυχισμένος με έναν από τους δύο γονείς του. Ο Στέφανος του υπόσχεται να κάνει τα πάντα για την ευτυχία του παιδιού, και να φροντίσει και την Ευγενία. Παράλληλα, στο σπίτι της Κηφισιάς, η Μαργέτα ανησυχεί πολύ για την κατάσταση τόσο του Στέφανου όσο και της Αλεξάνδρας.

Το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να σταθεί στο πλευρό τους και σκέφτεται πως ίσως έχει έρθει η στιγμή να επιστρέψει στο Κιάρι για να είναι κοντά τους. Πίσω στη Μεσσήνη, ο διοικητής διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή του Μάρκου και από τα στοιχεία που συγκεντρώνει προκύπτει ότι το ατύχημα ήταν τελικά σε εγκληματική ενέργεια, επαληθεύοντας έτσι τις υποψίες του Κοντογιάννη.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ