Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η Αλεξάνδρα θρηνεί τον αγαπημένο της

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Το πλήγμα ειναι βαρύ. Η Αλεξάνδρα καταρρέει στην κηδεία του Μάρκου. Ο Μάρκος, παρά τις προσπάθειες, δεν καταφέρνει να επιβιώσει, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Η Αλεξάνδρα, σύμφωνα με το ρεπορταζ, αδυνατεί να δεχτεί το γεγονός ότι έχασε τον αγαπημένο της για πάντα.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η Αλεξάνδρα θρηνεί τον αγαπημένο της

Ο Μάρκος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, αλλά οι ελπίδες για επιβίωση είναι ελάχιστες. Η Αλεξάνδρα δεν αποχωρίστηκε ποτέ το πλευρό του. “Πρέπει να τα καταφέρεις, αγάπη μου. Μη με αφήσεις… Έχουμε ακόμα πολλά να ζήσουμε. Αυτή είναι η αρχή της ζωής μας,” του λέει, κλαίγοντας, κρατώντας το χέρι του. Παρά τον κίνδυνο, η Μαργέτα αποφασίζει να επιστρέψει στο Κιάρι για να στηρίξει την Αλεξάνδρα και τον Στέφανο.

“Δεν μπορώ να τους εγκαταλείψω τώρα. Με χρειάζονται,” είπε στο Θύμιο, αλλά εκείνος δεν την άφησε να φύγει. Ο Στέφανος, μαζί με τους φίλους και την οικογένεια, ελπίζουν σε ένα θαύμα. “Μπορεί να τα καταφέρει. Είναι δυνατός. Έχει ξαναβρεθεί αντιμέτωπος με κίνδυνο και νίκησε,” είπε ο πατέρας του, προσπαθώντας να δώσει θάρρος. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος αφήνει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της Αλεξάνδρας, της γυναίκας που αγάπησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. “Είσαι ό,τι αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου. Είσαι η ίδια η ζωή μου. Σ’ αγαπάω και θα σ’ αγαπάω για πάντα,” της λέει πριν φύγει.

Ο θάνατος του Μάρκου προκαλεί πένθος τόσο στο σπίτι του Στέφανου όσο και σε ολόκληρη την περιοχή. Ο Ιάσωνας, συντετριμμένος, αναρωτιέται αν άξιζε τον κόπο όλη αυτή η έχθρα και η αντιπαλότητα. Η Μαργέτα ανησυχεί για την κατάσταση του Στέφανου και της Αλεξάνδρας. Η έρευνα του διοικητή δείχνει ότι ο θάνατος του Μάρκου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Η μέρα της κηδείας έφτασε και όλοι είναι συντετριμμένοι. Η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να φανταστεί ότι η ευτυχία τους εξαφανίστηκε τόσο ξαφνικά. Καθώς προσπαθούν να την παρηγορήσουν, συνειδητοποιούν ότι ο θάνατος είναι αυτός που τους χώρισε.

Πώς να πουν το αντίο στον αγαπημένο τους; Η Ρηνιώ είναι εκεί, κρατώντας την Αλεξάνδρα να μην καταρρεύσει. Στην κηδεία, όλοι είναι εκεί για να στηρίξουν την Αλεξάνδρα και τον Στέφανο. Πλέον, πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς τον Μάρκο, για χάρη των παιδιών τους και κυρίως του Γιωργάκη, που τον έχασε μόλις τον γνώρισε.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ