Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η Αλεξάνδρα ορκίζεται εκδίκηση

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Τον αρχικό φόβο της Αλεξάνδρας, η οποία αντιμετωπίζει έντονη ψυχική αναταραχή, συντελούν οι εξελίξεις στην πλοκή της σειράς. Η θλίψη της δεν έχει αφήσει χώρο για κατανόηση του θανάτου του Μάρκου. Ο Ιάσωνας παρακολουθεί ανήσυχος την ψυχολογική κατάρρευσή της.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η Αλεξάνδρα ορκίζεται εκδίκηση

Η Αλεξάνδρα, ακόμα συντετριμμένη από το χαμό του συντρόφου της, αδυνατεί να αποδεχτεί την απώλεια και τα χάνει όλα. Η ιδέα του μέλλοντος που είχε σχεδιάσει με τον Μάρκο, διαλύεται όπως ανεμίζει το φύλλο. Η μοίρα τους φαίνεται να τους αποξενώνει ανεπανόρθωτα. Η Αλεξάνδρα, αντί να βρει παρηγοριά στον θάνατο του αγαπημένου της, βυθίζεται σε μια επώδυνη απώλεια. Καθημερινά, επισκέπτεται τον τάφο του, αναζητώντας κάποιο είδος επαφής. Μιλά στον τάφο, ελπίζοντας σε μια ανταπόκριση που δεν έρχεται.

Όμως, στην απελπισία της, αρχίζει να βλέπει εκείνον μπροστά της, μια ψευδαίσθηση που την απομονώνει ακόμα περισσότερο. Οι προσπάθειες του Ιάσωνα να τη στηρίξει φαίνεται να μην αρκούν. Η Αλεξάνδρα χάνεται στα όνειρά της και στις αναμνήσεις του παρελθόντος. Ο Στέφανος, αντιμέτωπος με την απόρριψη της πραγματικότητας, αποφασίζει να απομακρυνθεί και να αφήσει πίσω του τη Μεσσήνη. Η Ευγενία, παρόμοια χτυπημένη από την απώλεια, αποφασίζει να εγκαταλείψει την πόλη, αναζητώντας παρηγοριά στην Αθήνα. Ο Κοντογιάννης, ωστόσο, διατηρεί υποψίες για το θάνατο του Μάρκου, βάζοντας φυτίλια στην Αλεξάνδρα.

Με την κατάρρευση της Αλεξάνδρας, η πλοκή αποκτά νέες διαστάσεις. Ο Ιάσωνας, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της στήριξης, αποφασίζει να παλέψει για την ανάκτηση της ψυχικής της ισορροπίας. Παράλληλα, η απόφαση της Ευγενίας να ερευνήσει την αλήθεια για τον θάνατο του Μάρκου ρίχνει νέο φως στο μυστήριο που περιβάλλει το περιστατικό.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ