Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η Αλεξάνδρα αποποιείται την κληρονομιά

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Μετά από πολλή σκέψη και ανάλυση όλων των ενδεχομένων και παραμέτρων, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να προχωρήσει σε μια ακόμη συζήτηση με τον Μάρκο, ζητώντας τη συμβουλή του για την κληρονομιά που της άφησε η Μαργέτα.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Η Αλεξάνδρα αποποιείται την κληρονομιά

Ανοίγοντας ελεύθερα τη συζήτηση, ο Μάρκος εκφράζει τις αντιρρήσεις του σχετικά με το να επιστρέψει στο Κιάρι για να διοικήσει την κληρονομία και να επανενωθεί με τον Ιάσωνα, που φαίνεται να την αγαπάει ακόμα. Τελικά, μετά από αυτήν τη συζήτηση, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος καταλήγουν σε συμφωνία να απορρίψουν την κληρονομία της πρώην πεθεράς της. Είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν το παρελθόν και να ονειρεύονται ένα κοινό μέλλον. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ξεκινάει ένας εφιάλτης καθώς το αυτοκίνητο του Μάρκου βρίσκεται διαλυμένο και αυτός βαριά τραυματισμένος και αιμόφυρτος.

Μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κρισιμότητα της κατάστασής του, ενώ οι αγαπημένοι του ενημερώνονται για το τροχαίο. Ο χρόνος κυλά αργά για την Αλεξάνδρα, που αμέσως σπεύδει στο πλευρό του. Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη και ο Μάρκος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον Κοντογιάννη, που τον ενημερώνει για τις υποψίες περί προσχεδιασμένης απόπειρας δολοφονίας. Τα λόγια αυτά τον σοκάρουν και προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Η ζωή του Μάρκου κρέμεται από μια κλωστή και η Αλεξάνδρα παραμένει στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για την κατάστασή του. Παράλληλα, η Μαργέτα αντιμετωπίζει τις ενοχές της για όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν. Όλοι οι φίλοι και συγγενείς, συμπεριλαμβανομένου του Ιάσωνα, προσεύχονται για ένα θαύμα και ελπίζουν σε μια θετική εξέλιξη.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ