Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Έτσι ξεσκεπάζουν τον Φάνη

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς υπόσχονται συναρπαστικές εξελίξεις καθώς ο Στέφανος και ο Ιάσωνας έρχονται αντιμέτωποι με τον Φάνη. Το κοινό προετοιμάζεται για έναν νέο ντόμινο γεγονότων που θα αναστατώσει τη Μεσσήνη.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Έτσι ξεσκεπάζουν τον Φάνη

Η αιματηρή σύγκρουση μεταξύ Στέφανου και Ιάσωνα σκορπά τον τρόμο, με τον Δεμερτζή να πυροβολεί τον εχθρό του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις δυστυχίες του. Παράλληλα, ο Παράσχος ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του εχθρού του, αλλά παραμένει σιωπηλός. Ιάσωνας και Στέφανος εξαφανίζονται μυστηριωδώς απο το σημείο της συμπλοκής ανατρέποντας τις προσδοκίες και αυξάνοντας την ανησυχία των αγαπημένων τους προσώπων. Η Αλεξάνδρα αναζητά απεγνωσμένα τον Ιάσωνα, ενώ ο Φάνης ανησυχεί για τον θείο του που τραυματίστηκε.

Παρά τις προσπάθειές τους, κανείς δεν ξέρει την τύχη τους. Ο Ιάσωνας επικοινωνεί επιτέλους με την Αλεξάνδρα, διαβεβαιώνοντάς την ότι είναι ασφαλείς. Παράλληλα, ο Φάνης φτάνει στο σημείο και συναντά τους δύο άντρες. Του αποκαλύπτουν ότι η επίθεση ήταν ψεύτικη και του ζητούν να μιλήσουν. Ο Φάνης, εγκλωβισμένος, αποκαλύπτει την αλήθεια στον Ιάσωνα. Αποκαλύπτει την κρυφή του ταυτότητα και τα κίνητρά του για τις ενέργειές του.

Αν και η αλήθεια είναι σοκαριστική, ο Ιάσωνας αποφασίζει να τον στηρίξει. Τελικά ομολογεί στον Ιάσωνα ότι είναι νόθος γιος του πατέρα του και ετεροθαλής αδερφός του. Ακόμη, παραδέχεται ότι τρέφει αισθήματα μίσους για τον Γεώργιο Δεμερτζή που παράτησε τη μητέρα του και εφόσον εκείνος δε βρίσκεται πλέον στη ζωή θέλησε να εκδικηθεί τον Ιάσωνα και γι’ αυτό τον πολεμάει.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ