Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Δολοφονεί τον Στέφανο εν ψυχρώ

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια φέρνουν σημαντικά γεγονότα, αναδεικνύοντας πτυχές της ζωής που μέχρι τώρα ήταν κρυμμένες. Ο Ιάσονας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ανατροπή που θα διαμορφώσει το μέλλον του.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Δολοφονεί τον Στέφανο εν ψυχρώ

Ανακαλύπτει ότι η Μαργέτα, η οποία πίστευε πως είχε χάσει, είναι ζωντανή. Η έκπληξή του είναι τεράστια, αφού είχε πενθήσει για τον χαμό της για μήνες, αναρωτιόμενος για την αλήθεια πίσω από την εξαφάνισή της. Τώρα, όμως, η ανακάλυψη αυτή τον οδηγεί σε έναν πειρασμό της οργής καθώς και της αγανάκτησης, κυρίως απέναντι στη Μαργέτα και τον Στέφανο. Η σχέση του Ιάσωνα με τον Στέφανο βρίσκεται σε αδιέξοδο. Παρόλο που είχαν καταφέρει να καλλιεργήσουν ένα κοντινό δεσμό, η επανεμφάνιση της Μαργέτας τους οδηγεί σε διαμάχη.

Ο Παράσχος, ουσιαστικά βρίσκεται στη μέση, αφού η υποστήριξή του προς τον γιο του αντιμετωπίζεται ως προδοσία από τον Ιάσωνα. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο όταν ο Στέφανος αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό: ο Φάνης, ο νόθος γιος του Γεώργιου Δεμερτζή, έχει σκοπό να καταστρέψει τον Ιάσωνα. Η αντίδραση του Ιάσωνα είναι έντονη, καθώς αντιλαμβάνεται ότι ο εχθρός του είναι πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι νόμιζε. Η ένταση φτάνει στο αποκορύφωμά της όταν ο Ιάσωνας και ο Στέφανος συναντιούνται στη Μεσσήνη.

Μια λεκτική διαμάχη ξεσπά και ο Ιάσωνας, επεμβαίνει με απειλή όπλου. Αντί να επιδείξει σύνεση, ο Ιάσωνας πυροβολεί δημοσίως τον Στέφανο. Η σφαίρα πλήττει τον άντρα, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος, ενώ οι παρευρισκόμενοι παγώνουν από τον τρόμο. Η είδηση του πυροβολισμού εξαπλώνεται γρήγορα σε όλη την περιοχή. Η Αλεξάνδρα, ενημερωμένη για το συμβάν, αναζητά επειγόντως τον Ιάσωνα και τον Στέφανο. Ωστόσο, και οι δύο έχουν εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω τους έναν κόσμο σε αναστάτωση και ανησυχία.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ