Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Αυτό είναι το άδοξο τέλος του Στέφανου

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται συγκλονιστικές εξελίξεις καθώς ο σατανικός σχεδιασμός του Κοντογιάννη συνεχίζεται ακάθεκτος. Η Αλεξάνδρα, βυθισμένη στο πένθος, νομίζει πως συναντά τον Μάρκο, ενώ φόβοι επικρατούν για την ψυχική της υγεία.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Αυτό είναι το άδοξο τέλος του Στέφανου

Σύμφωνα με το ρεπορταζ, ο Ιάσωνας τη στηρίζει με κάθε τρόπο, ενώ ο Κοντογιάννης του παρέχει κατευθύνσεις που ίσως οδηγήσουν στον εντοπισμό του δολοφόνου του Μάρκου. Ο τραγικός θάνατος του Μάρκου την έχει καταστρέψει. Αρνείται να δεχτεί την απώλεια του και νιώθει σαν να ζει ένα εφιαλτικό όνειρο. Ο χαμός του της αφαιρεί κάθε νόημα στη ζωή. Η παρουσία της στον τάφο του γίνεται συνήθεια και οι παραισθήσεις της τον φέρνουν μπροστά της.

Ο Στέφανος, σε κατάσταση ψυχολογικής κρίσης, αποσύρεται από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αφήνοντας τα πάντα στα χέρια του Φάνη και του Νικόλα, ενώ ετοιμάζεται να βρει καταφύγιο στην Αθήνα μαζί με τη Μαργέτα, η οποία αποτελεί τον μοναδικό πόλο παρηγοριάς στη ζωή του. Παρά τις προσπάθειες του Ιάσωνα, η Αλεξάνδρα σκέφτεται να αποχωρήσει από το Κιάρι με τον Γιωργάκη. Παράλληλα, ο Μιχάλης, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την απουσία της Νάντιας, αποφασίζει να εγκαταλείψει το νοσοκομείο.

Το σατανικό σχέδιο του Κοντογιάννη για την παγίδευση του Στέφανου συνεχίζεται ανεξέλεγκτα. Η Αλεξάνδρα δείχνει σημάδια ψυχικής αστάθειας, ενώ ο Στέφανος και η Μαργέτα βρίσκονται υπό την επίβλεψη ασφαλιτών στην Κηφισιά.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ