Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Αιματοβαμμένο το τέλος του Κοντογιάννη

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Το μεγάλο φινάλε του 2ου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς» βάφεται με αίμα, καθώς η σειρά ολοκληρώνεται σύντομα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στο τελευταίο διπλό επεισόδιο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου, η κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ της Μαργέτας και του παρ’ ολίγον δολοφόνου της, καταλήγει μοιραία για έναν από τους δύο.

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις – Αιματοβαμμένο το τέλος του Κοντογιάννη

Ο Κοντογιάννης ανακαλύπτει ότι η Δεμερτζή ζει και κρύβεται στην Κηφισιά, και αποφασίζει να την εντοπίσει για να την αποτελειώσει. Εισβάλλει στο σπίτι της, αλλά η Μαργέτα δεν είναι μόνη. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Στέφανος, που γνωρίζει την αλήθεια για τον Κοντογιάννη και έχει πάρει τα μέτρα του. Είναι αποφασισμένος να προστατέψει τη γυναίκα που λατρεύει με κάθε κόστος. Η κατάσταση γρήγορα παρεκτρέπεται. Ο Παύλος αποκαλύπτει τις αληθινές του προθέσεις, βγάζοντας όπλο και σημαδεύοντας τη Μαργέτα.

Δηλώνει στον Στέφανο ότι σκοπεύει να σκοτώσει και αυτόν αμέσως μετά. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, και τρεις εκκωφαντικοί πυροβολισμοί σκορπούν τον τρόμο. Ο Κοντογιάννης πέφτει νεκρός πριν προλάβει να εκτελέσει τα σχέδιά του. Αυτό το γεγονός βάζει τέλος στον ατελείωτο εφιάλτη της Μαργέτας και του Στέφανου. Μετά τον θάνατο του Παύλου, οι δυο τους φροντίζουν να διευθετήσουν όλες τις εκκρεμότητες, ώστε να μην αντιμετωπίσουν άλλες απειλές και να μπορέσουν να κοιτάξουν μπροστά. Το απροσδόκητο τέλος του μεγάλου τους εχθρού ανοίγει έναν νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Η Μαργέτα είναι πλέον ελεύθερη να ζήσει όπως επιθυμεί, χωρίς να φοβάται κανέναν και τίποτα. Το τέλος του Παύλου σηματοδοτεί μία νέα αρχή για τη Μαργέτα και τον Στέφανο, που πλέον μπορούν να απολαύσουν την ελευθερία και την ηρεμία που τόσο πολύ επιθυμούσαν. Η σειρά «Έρωτας φυγάς» ολοκληρώνει το δεύτερο κύκλο της με αυτό το δραματικό φινάλε, αφήνοντας τους θεατές με έντονα συναισθήματα και προσδοκίες για το μέλλον των αγαπημένων τους χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ