Έρωτας Φυγάς – Έτσι βγάζει τον Στέφανο απο την μέση

Έρωτας Φυγάς – Ο Στέφανος και ο Θύμιος φοβούνται ότι αυτή τη φορά δεν θα ξεφύγουν και ξέρουν ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Παρ’ όλα αυτά, δεν πανικοβάλλονται και δρουν αμέσως. Καταφέρνουν να ξεφύγουν τόσο από την αστυνομία όσο και από τον Κοντογιάννη, ο οποίος σχεδιάζει ένα νέο σχέδιο για να εξοντώσει τον Στέφανο και δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να πετύχει τον στόχο του.

Έρωτας Φυγάς – Έτσι βγάζει τον Στέφανο απο την μέση

Τα περιθώρια στενεύουν και η Μαργέτα συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί πλέον να κρύβει την αλήθεια από τον Στέφανο, που βρέθηκε τόσο κοντά στον θάνατο. Αποφασίζει να του αποκαλύψει ποιος ήταν ο άνθρωπος που επιχείρησε να τη σκοτώσει. Όπως αποδεικνύεται, δεν είναι άλλος από τον Κοντογιάννη. Η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια και οι εντάσεις κορυφώνονται. Ο Στέφανος, πλέον ενημερωμένος για την πραγματική απειλή, πρέπει να αποφασίσει τον επόμενο βήμα του.

Οι επιλογές του είναι περιορισμένες, αλλά η αποφασιστικότητά του να προστατεύσει τον εαυτό του και τους αγαπημένους του δεν τον αφήνει να εγκαταλείψει. Παρά τις προσπάθειες του Κοντογιάννη να τον εξοντώσει, ο Στέφανος σχεδιάζει την αντεπίθεσή του. Η σύγκρουση φαίνεται αναπόφευκτη και οι δύο άντρες προετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση. Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι και οι συνέπειες απρόβλεπτες, αλλά ο Στέφανος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τον Κοντογιάννη να κερδίσει.

Η Μαργέτα, από την πλευρά της, στηρίζει τον άντρα της και προσπαθεί να τον βοηθήσει όσο μπορεί. Η αποκαλυπτική της εξομολόγηση ενδυναμώνει τον Στέφανο, δίνοντάς του την απαραίτητη δύναμη να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Με την υποστήριξη των φίλων και της οικογένειάς του, ο Στέφανος προετοιμάζεται για την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του, αποφασισμένος να βγει νικητής.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ