Έρωτας Φυγάς – Έτσι παγιδεύει ο Κοντογιάννης τον Στέφανο

Έρωτας Φυγάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η ένταση θα φτάσει στο αποκορύφωμα της, καθώς η Νότα και η Ευγενία σχεδιάζουν ένα νέο, συγκλονιστικό σχέδιο δράσης. Η επιστροφή της Ευγενίας από τη φυλακή, ωστόσο, θα έχει απρόσμενες συνέπειες, καθώς θα αποτελέσει απειλή για τον Στεφανάκο και το νέο τους σπίτι.

Έρωτας Φυγάς – Έτσι παγιδεύει ο Κοντογιάννης τον Στέφανο

Ο Στέφανος, δίνοντας διορία στη Νότα, απαιτεί από εκείνη να αποκολληθεί από τον Κιάρι, διαφορετικά ανακοινώνει ότι θα αναλάβει ο ίδιος τα μέτρα για να την εξαφανίσει. Ο Κοντογιάννης, σε ένα απρόσμενο ραντεβού με τον Στέφανο, αποκαλύπτει την ταυτότητα του δολοφόνου της Μαργέτας, θέτοντας τον ίδιον σε μια νέα, επικίνδυνη θέση. Μετά τις απειλές από τους Μάρκο και Στέφανο, η Νότα και η Ευγενία επαναπροσδιορίζουν το σχέδιό τους.

Καθώς πλησιάζει η στιγμή που ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα θα μοιραστούν την ίδια στέγη, ο Ιάσωνας αναγκάζεται να δεχτεί τη χρηματική προσφορά του Στέφανου για να μην χάσει τον Κιάρι. Ωστόσο, ο Στέφανος, πλέον, έχει άλλες προτεραιότητες που διακυβεύονται. Η Μαργέτα, αν και καταφέρνει να βρει τις λίρες που ζήτησε η Χαριτίνη, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα, άγνωστη απειλή που της απειλεί τις προθέσεις.

Καθώς οι χαρακτήρες εξελίσσονται και ανακαλύπτουν τα κρυφά παρασκήνια, οι τηλεθεατές πρέπει να παραμείνουν προσηλωμένοι σε κάθε επεισόδιο για να ανακαλύψουν την εξέλιξη αυτής της συναρπαστικής ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣSPOILERΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραέρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεση