Έρωτας Φυγάς – Έτσι καθαρίζει τον Στέφανο

Έρωτας Φυγάς – Aκόμη μία φορά, πολύ δύσκολες ώρες περιμένουν τον Στέφανο στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, καθώς οι εξελίξεις που ακολουθούν είναι ανατρεπτικές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άντρας πέφτει θύμα μίας καλοστημένης παγίδας, η οποία δυστυχώς θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια του τη ζωή.

Έρωτας Φυγάς – Έτσι καθαρίζει τον Στέφανο

Εδώ και αρκετό καιρό, ο αρχηγός των παρακρατικών, ο Πανταζόπουλος, έχει βάλει στο στόχαστρό του τόσο τον Στέφανο όσο και τον Κοντογιάννη. Μάλιστα, ο ισχυρός αυτός άντρας έχει δώσει στους άντρες του εντολή θανάτου και για τους δύο, θέλοντας να τελειώνει μια και καλή μαζί τους. Ωστόσο, ο Στέφανος είναι ένας γενναίος άντρας που δεν φοβάται τίποτα. Έτσι, κάποια στιγμή, ο ίδιος τολμά και έρχεται αντιμέτωπος με τον μεγάλο του εχθρό, τον Πανταζόπουλο, με σκοπό να απαλλαγεί μια για πάντα από εκείνον, αλλά κυρίως για να τον προειδοποιήσει να μείνει μακριά από τη ζωή των αγαπημένων του προσώπων.

Όμως, ο επικίνδυνος αυτός άντρας δεν σκοπεύει να τους αφήσει τόσο εύκολα ήσυχους, ενώ δεν έχει ξεχάσει και τον στόχο του, που είναι να σκοτώσει τον Παράσχο και τον Κοντογιάννη. Όπως θα παρακολουθήσουμε, λοιπόν, ο αρχηγός των παρακρατικών και ο Στέφανος προγραμματίζουν μία νέα συνάντηση για να λύσουν τις διαφορές τους. Στη συνέχεια, ο τελευταίος ενημερώνει σχετικά τον επιστήθιο φίλο και συνεργάτη του, τον Θύμιο, και κανονίζουν να πάνε μαζί στο ραντεβού για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό.

Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, φτάνουν στο σημείο όπου έχουν συμφωνήσει. Τότε, όμως, οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με μία απρόσμενη έκπληξη. Σύντομα, τόσο ο Στέφανος όσο και ο Θύμιος αντιλαμβάνονται ότι ο Πανταζόπουλος τους έχει στήσει μία σατανική παγίδα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε πολύ μεγάλο θανάσιμο κίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣΈρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ