Έρωτας Φυγάς – Ερωτευμένη ξανά με τον Ιάσονα – Τρέμει την αντίζηλο

Έρωτας Φυγάς – Στα νέα επεισόδια της σειράς, τα πράγματα θα ανατραπούν για την Αλεξάνδρα. Αρχικά, θα χάσει δύο αγαπημένα της πρόσωπα, τη Μαργέτα και τον Μάρκο. Αν και η Μαργέτα είναι ζωντανή, παραμένει κρυμμένη στο σπίτι της στην Κηφισιά, ενώ η Αλεξάνδρα έχει αναλάβει τα καθήκοντά της, καθώς και την περιουσία της.

Έρωτας Φυγάς – Ερωτευμένη ξανά με τον Ιάσονα – Τρέμει την αντίζηλο

Αυτό δημιουργεί μια δύσκολη κατάσταση, καθώς η Αλεξάνδρα τη θεωρεί νεκρή και αισθάνεται ότι έχασε μια μητέρα. Επιπλέον, ο Μάρκος σκοτώνεται στα μάτια της μετά από ένα θανατηφόρο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του, αφού κατάφεραν να πάρουν διαζύγιο από τους πρώην τους και να ζήσουν μαζί. Ολόκληρος ο κόσμος της Αλεξάνδρας καταρρέει, αλλά ο Ιάσονας αποδεικνύεται ο φύλακας άγγελός της. Της προτείνει να ζήσουν όλοι μαζί στο σπίτι τους στο Κιάρι, πρόταση που η Αλεξάνδρα δέχεται.

Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι εξαιρετικές, και η Αλεξάνδρα συγκινείται από τη στάση του Ιάσονα και από το πώς έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Η Ουρανία βοηθά πάντα στα πάντα, ενώ η Μαργέτα παραμένει κρυμμένη και μόνο η Άννα γνωρίζει ότι είναι ζωντανή. Επιπλέον, ο Ιάσονας αποφασίζει να γράψει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Μαργέτας, όπως μετοχές και μετρητά, στην Αλεξάνδρα, κληροδοτώντας της όλες τις ευθύνες για τις επιχειρήσεις τους, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ασφαλές μέλλον για αυτήν και τα παιδιά τους.

Σε μια άλλη περίσταση, ο Ιάσονας σταματά για να βοηθήσει μια γυναίκα που έχει προβλήματα με το αυτοκίνητό της. Η γυναίκα αυτή είναι η Άρτεμις, η νέα γιατρός του νοσοκομείου που έχει φτάσει πρόσφατα στην πόλη. Οι δυο τους συναντιούνται και ξεκινάει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα αντιλαμβάνεται ότι η αλλαγή στον χαρακτήρα του Ιάσονα την κάνει να ξανά νιώσει πράγματα για εκείνον και αποφασίζει να τον διεκδικήσει, παρά την εμφάνιση μιας νέας γυναίκας στη ζωή του.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω