Έρωτας Φυγάς – Ερωτεύεται τον Ιάσωνα και τα σχέδια της γκρεμίζονται

Έρωτας Φυγάς – Ο Φάνης και η Άρτεμης στοχεύουν τον Ιάσωνα. Ο Φάνης, ένας εξώγαμος γιος που έζησε στην σκιά και την φτώχεια, σχεδιάζει εκδίκηση ενάντια στον Ιάσωνα, ο οποίος δεν γνωρίζει την σχέση τους. Η Άρτεμης, συνεργάτιδα και σύντροφος του Φάνη, είναι βαθιά διχασμένη από ένα μεγάλο ψέμα που έχει διαμορφώσει τη ζωή της.

Έρωτας Φυγάς – Ερωτεύεται τον Ιάσωνα και τα σχέδια της γκρεμίζονται

Στο σχέδιο τους, η Άρτεμης θα προσπαθήσει να σαγηνεύσει τον Ιάσωνα, που είναι πληγωμένος και ευάλωτος από την σχέση του με την Αλεξάνδρα. Ελπίζουν ότι ο Ιάσωνας θα την ερωτευτεί ή θα χωρίσει τη γυναίκα του για να παντρευτεί την Άρτεμη. Παράλληλα, ο Φάνης έχει στοχοποιήσει την Ευγενία, με σκοπό να αρπάξουν τις περιουσίες και του Ιάσωνα και της Ευγενίας και να εξαφανιστούν μαζί.

Ωστόσο, δεν λαμβάνουν υπόψη τους έναν απρόβλεπτο παράγοντα: τον έρωτα. Ο Φάνης ερωτεύεται την Ευγενία, και η Άρτεμης πέφτει έρμαιο της έντονης αγάπης που νιώθει για τον Ιάσωνα. Αυτή η αναπάντεχη συναισθηματική στροφή οδηγεί τα γεγονότα σε μια πορεία που κανείς δεν προβλέπει.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω