Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μαργέτας – Στέφανου

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς τρίτο πρόσωπο θα μπει ανάμεσα σε Μαργέτα και Στέφανο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του serfare.com, το πρόσωπο αυτό δεν έχει καλό σκοπό και θα φέρει προβλήματα στην σχέση του ζευγαριού.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μαργέτας – Στέφανου

Ο Αντώνης Φραγκάκης είναι έτοιμος να ρίξει τον πυρετό της έντασης στη σειρά, αναλαμβάνοντας έναν μυστηριώδη ρόλο που θα αναστατώσει τη σχέση μεταξύ του Στέφανου και της Μαργέτας. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή “Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα” του MEGA, προειδοποιώντας τους θεατές για τον επερχόμενο χαρακτήρα που θα ξεσηκώσει συναισθηματικούς τυφώνες.

Η εικόνα  της αγωνίας δεν έμεινε μόνο στα λόγια, αφού η Χρύσα Κλούβα δημοσίευσε μια ενθαρρυντική φωτογραφία στο Instagram, απεικονίζοντας τον Αντώνη Φραγκάκη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων με την Πέμη Ζούνη. Η εικόνα αποτελεί ακόμη ένα κομμάτι του παζλ που διαμορφώνει το μυστηριώδες σενάριο, προειδοποιώντας ότι ο Φραγκάκης ετοιμάζεται να ενταχθεί στο παιχνίδι.

Παρόλο που παραμένει αδιευκρίνιστος ο ρόλος που θα αναλάβει ο ηθοποιός, είναι σίγουρο ότι δεν έρχεται με καλές προθέσεις. Ο ΑΝΤ1, μέσα από τα επόμενα επεισόδια, θα αποκαλύψει τον χαρακτήρα του και θα διαλύσει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τον σκοτεινό αυτό χαρακτήρα, προσφέροντας στους θεατές τη λύση σε κάθε απορία τους.

Έτσι, ο κόσμος παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της σειράς, περιμένοντας να ανακαλύψει την αλήθεια που θα προκαλέσει αναταραχή στις ζωές των χαρακτήρων και θα συναρπάσει το κοινό με ανατροπές και ένταση.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ