Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Μάρκος – Φάνης δέχονται δολοφονική επίθεση

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Στα προσεχή επεισόδια της συναρπαστικής σειράς του ΑΝΤ1, ο Μάρκος και ο Φάνης βρίσκονται αντιμέτωποι με επικίνδυνες περιπέτειες. Ο Στέφανος, ενώ βρίσκεται στην Αθήνα δίπλα στη Μαργέτα που αντιμετωπίζει δυσκολίες, ανακαλύπτει τα κρυμμένα μυστικά που του έκρυβε η αγαπημένη του για να τον προστατεύσει.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια – Μάρκος – Φάνης δέχονται δολοφονική επίθεση

Στην Κηφισιά, ο Παράσχος συναντά αναπάντεχα την αλήθεια και ανησυχεί σοβαρά για τη Μαργέτα. Ταυτόχρονα, ο Θύμιος και η Άννα υποπτεύονται παρακολούθηση από ασφαλίτες, ενώ η Δήμητρα κρύβει κάτι σημαντικό. Στο Κιάρι, ο Μάρκος και ο Φάνης αντιμετωπίζουν προκλήσεις στη διοίκηση του εργοστασίου του Στέφανου, ενώ αντιμετωπίζουν κίνδυνο από το παρακράτος. Το παρακράτος, που στοχεύει τον Παράσχο, επιτίθεται σε κοντινά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του ανιψιού του Φάνη.

Κατά τη διάρκεια επίθεσης στο εργοστάσιο, οι Μάρκος και Φάνης αποκαλύπτουν ένα ξαφνικό χαρτί: ο Μάρκος δεν είναι μόνος, αλλά έχει στο πλευρό του τον Φάνη. Οι δυο τους, χρησιμοποιώντας την ευφυΐα τους και τη φυσική τους δύναμη, συνεργάζονται για να επιβιώσουν. Καταφέρνουν να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους και να προστατέψουν το εργοστάσιο. Στη συνέχεια, αναρωτιούνται εάν πρέπει να ενημερώσουν τον Στέφανο για τα γεγονότα, αλλά φοβούνται να τον τρομοκρατήσουν.

Όταν ο Στέφανος μαθαίνει την αλήθεια, τρομοκρατείται για τη ζωή τους και αποφασίζει να επιστρέψει εσπευσμένα στη Μεσσήνη. Ταυτόχρονα, οι δυστυχίες συνεχίζονται για τον Μάρκο, καθώς ο Ιάσωνας λαμβάνει μία κλήτευση από το Εφετείο για την Αλεξάνδρα και πλέον η αγαπημένη του κινδυνεύει να βρεθεί ξανά πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ