Έρωτας Φυγάς Επεισόδιο 77 – Νότα – Ευγενία περνούν στην αντεπίθεση

Έρωτας Φυγάς Επεισόδιο 77 – Μετά τις απειλές που δέχτηκαν από τον Μάρκο και τον Στέφανο, η Νότα και η Ευγενία επινοούν ένα καινούργιο σχέδιο δράσης για να σώσουν την παρτίδα, έστω και την τελευταία στιγμή. Αντί να επαναλαμβάνονται σε ανησυχητικές σκέψεις, επιλέγουν τη δράση. Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα ανυπομονούν για τη μέρα που θα κοιμηθούν κάτω από την ίδια στέγη και θα απολαύσουν το πρωινό τους μαζί, αναζωογονημένοι από τον ενθουσιασμό τους.

Έρωτας Φυγάς Επεισόδιο 77 – Νότα – Ευγενία περνούν στην αντεπίθεση

Αντίθετα, ο Ιάσωνας βρίσκεται σε άθλια οικονομική και ψυχολογική κατάσταση. Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να χάσει το πατρικό του, αποφασίζει να δεχτεί τη χρηματική προσφορά του Στέφανου. Ωστόσο, ο Στέφανος έχει πλέον άλλες προτεραιότητες. Η Μαργέτα, αν και καταφέρνει να βρει τις λίρες που ζήτησε η Χαριτίνη, αντιμετωπίζει μια νέα, άγνωστη απειλή.

Ο θάνατος ενός σημαντικού προσώπου ενώνει περισσότερο τη Χαρά και τον Μίλτο. Αντιθέτως, η Μυρτώ συνειδητοποιεί ότι ήταν λάθος να μείνει σε έναν γάμο με κάποιον που την απάτησε. Ο Μάρκος πιστεύει ότι η Μαργέτα παρέδωσε την περιουσία της στην Αλεξάνδρα για να την κρατήσει στο Κιάρι, και το ζευγάρι αναρωτιέται πώς να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση.

Επιπλέον, η μητέρα του Μίλτου του καθιστά σαφές ότι, αν θέλει να την έχει στη ζωή του, δεν πρέπει να ξαναδεί τη Χαρά. Ο Φάνης συνεχίζει το σχέδιο εκδίκησης του και προβαίνει σε σαμποτάζ στη μηχανή του Ιάσωνα. Ο Σωκράτης, με ωμή βία, προσπαθεί να αναγκάσει τη Νάντια να φύγει μαζί του για πάντα. Απροσδόκητα, εμφανίζεται ο Μιχάλης, αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ