Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Του κολλάει το πιστόλι στον κρόταφο

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα παρουσιάσουν ανατρεπτικές εξελίξεις, καθώς θα παρακολουθήσουμε τη Νότα να απειλεί τον Στέφανο κρατώντας όπλο.

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Του κολλάει το πιστόλι στον κρόταφο

Σοκαριστικά γεγονότα αναμένονται στα επόμενα επεισόδια, καθώς το Κιάρι θα βιώσει νέο πένθος. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, η διαταραγμένη προσωπικότητα της Νότας αρχίζει να προκαλεί ενοχλήσεις στην ανιψιά της, Ευγενία, καθώς γίνεται φιλοχρήματη και αδίστακτη στη συμπεριφορά της. Ο Στέφανος, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση, της ζητά να αποχωρήσει, αλλά εκείνη επιλέγει να παραμείνει στη Μεσσήνη και να εγκατασταθεί στο Κιάρι. Μετά τον θάνατο του Μάρκου, η Νότα θα προκαλεί προβλήματα σε όλους.

Ο Στρατής ανακαλύπτει τα χρήματα που είχε θάψει ο Μάρκος έξω από το σπίτι του, και αμέσως η Νότα ισχυρίζεται πως είναι δικά της. Καθημερινά, αποκαλύπτονται όλες οι σκοτεινές πράξεις της, και βρίσκεται αντιμέτωπη με την κοινωνία σε μια απομακρυσμένη περιοχή. Η Νότα, κρατώντας όπλο εναντίον του Στέφανου, αλλάζει τη σκοπιά του όπλου όταν ο Ιάσωνας της αντιστρέφει την κατάσταση. Τότε, υπεροπτικά χαμογελά, αποχαιρετά τους πάντες και πέφτει μόνη της σε έναν γκρεμό, όπως θα φανεί στη συνέχεια της σειράς, με το Κιάρι να ξαναζεί το πένθος.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ