Έρωτας Φυγάς Επεισόδια – Συγκρούσεις, Πάθη και Ανατροπές στα επόμενα Επεισόδια

Έρωτας Φυγάς Επεισόδια – Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, η σειρά, χαράζει την πορεία της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Με επεισόδια γεμάτα πάθη, σκληρές συγκρούσεις και ανατροπές, η σειρά ξετυλίγει μια πλούσια πλοκή, αναπτύσσοντας έναν έρωτα που συγκλονίζει.

Έρωτας Φυγάς Επεισόδια – Συγκρούσεις, Πάθη και Ανατροπές στα επόμενα Επεισόδια

Στο επεισόδιο 76, ο Μάρκος βρίσκεται σε δίλημμα, πιστεύοντας πως η Μαργέτα αφήνει την περιουσία της στην Αλεξάνδρα για να παραμείνει κοντά του στο Κιάρι. Στο μεταξύ, ο Νικόλας και η Ρηνιώ αρραβωνιάζονται, αλλά οι σκέψεις του πηγαίνουν στη θλιμμένη Άννα. Η μητέρα του Μίλτου τον προειδοποιεί ότι αν θέλει τη Χαρά στη ζωή του, θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη Χαρά. Ο Φάνης, αναζητώντας εκδίκηση, επιχειρεί σαμποτάζ σε μια μηχανή του Ιάσωνα. Ο Σωκράτης, με ωμή βία, προσπαθεί να αναγκάσει τη Νάντια να τον ακολουθήσει για πάντα, αλλά εμφανίζεται ο Μιχάλης, αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τον Σωκράτη.

Στο επεισόδιο 77, η είδηση για ενδεχόμενο σαμποτάζ στο αντλιοστάσιο διακόπτει το γλέντι για τον αρραβώνα του Νικόλα και της Ρηνιώς. Ο Φάνης επιδιορθώνει τη ζημιά και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ιάσωνα. Ο Ιάσωνας υποψιάζεται ότι πίσω από αυτό μπορεί να είναι σχέδιο του Στέφανου και του Μάρκου για οικονομική καταστροφή. Ο Μιχάλης φυγαδεύει τη Νάντια, αναμετριέται εκ νέου με τον Σωκράτη, και ένα απρόσμενο γεγονός δημιουργεί τριγμούς στη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας. Ο Στέφανος βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο κίνδυνο, ξαναβάζοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο.

Με έντονες συναισθηματικές ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις, η σειρά συνεχίζει να σαγηνεύει τους θεατές, αφήνοντάς τους να περιμένουν με αγωνία την επόμενη συναρπαστική στιγμή.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ