Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Πεθαίνει και αποχωρεί απ’ τη σειρά

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Στα πρώτα νέα επεισόδια, μας περιμένουν ανατριχιαστικές στιγμές, καθώς μία από τις ηθοποιούς αποχαιρετά τη σειρά με τον πιο δραματικό τρόπο: μέσα από το θάνατο του ρόλου της.

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Πεθαίνει και αποχωρεί απ’ τη σειρά

Η Φωτεινή Κοντογιάννη, η σύζυγος του Κοντογιάννη, είναι η ηρωίδα που θα μας αποχαιρετήσει. Ο θάνατός της θα προκαλέσει στον Κοντογιάννη βαθιά συναισθηματική κρίση και κατάθλιψη. Ο χαρακτήρας του Κοντογιάννη, έχοντας χάσει τον έρωτα της ζωής του, θα δείξει μία πλευρά του που δεν έχουμε ξαναδεί. Αυτή η απώλεια θα τον αλλάξει, ακόμη και για λίγο.

Όμως, οι απρόσμενοι θάνατοι δεν σταματούν εδώ. Στην σειρά θα εμφανιστούν κι άλλες ανατριχιαστικές απώλειες. Μερικές θα φέρουν χαρά σε κάποιους χαρακτήρες στο Κιάρι, ενώ άλλες θα βυθίσουν την πόλη σε ατέλειωτη θλίψη. Αυτές οι δραματικές εξελίξεις είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν τους τηλεθεατές κολλημένους στις οθόνες τους.

Πως θα αντιδράσουν οι άλλοι χαρακτήρες στις απώλειες; Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από τη σειρά; Και τι επιπτώσεις θα έχουν αυτοί οι θάνατοι στην πλοκή της σειράς; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που μας απασχολούν και αναμένουμε με αγωνία τις απαντήσεις στα επερχόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ