Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Ο θάνατος τους χωρίζει οριστικά

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο θάνατος του Μάρκου συμβαίνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου, καθώς η Αλεξάνδρα βυθίζεται σε βαθύ πένθος, φωνάζοντας το όνομά του αγαπημένου της. Η είδηση προκαλεί μεγάλη θλίψη στο σπίτι του Στέφανου και σε ολόκληρη τη Μεσσηνία.

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Ο θάνατος τους χωρίζει οριστικά

Ο Ιάσωνας, συντετριμμένος, αναρωτιέται για τον λόγο της έχθρας και της αντιπαλότητας που υπήρχε με τον Μάρκο, αναλογιζόμενος το αποτέλεσμα της σύγκρουσής τους. Η Μαργέτα ανησυχεί για την κατάσταση του Στέφανου και της Αλεξάνδρας. Η έρευνα του διοικητή αποκαλύπτει ότι ο θάνατος του Μάρκου προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Η μέρα της κηδείας φτάνει και η θλίψη κυριαρχεί. Η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να κατανοήσει πώς η ευτυχία τους έγινε σκόνη, ενώ ήταν έτοιμοι να την αγγίξουν. Τελικά, ο θάνατος είναι αυτός που τους χώρισε.

Πλέον στη ζωή όλων δεν θα είναι η ίδια και η Αλεξάνδρα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της για χάρη των παιδιών της και κυρίως του Γιωργάκη που μόλις πρόλαβε να γνωρίσει για λίγο τον πατέρα του, τον έχασε μια για πάντα. Ο Ιάσωνας, συντετριμμένος και ο ίδιος, προσκαλεί την Αλεξάνδρα στο Κιάρι για να τη φροντίζουν. «Θα είσαι καλύτερα μαζί μας. Δεν χρειάζεται να μένεις μόνη σου. Πόνος που μοιράζεται είναι μισός πόνος. Έτσι δεν λένε;», είναι τα λόγια του.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ