Έρωτας Φυγάς Επεισόδια – Ο θάνατος του τσακίζει την Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Μάρκος καταλήγει βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η Αλεξάνδρα, ενώ ο Ιάσωνας κάνει μαζί του μια ειλικρινή κουβέντα και συγχωρούν ο ένας τον άλλον.

Έρωτας Φυγάς Επεισόδια – Ο θάνατος του τσακίζει την Αλεξάνδρα

Παράλληλα, ο Στέφανος και ο Φάνης αγωνιούν στο πλάι του, ενώ η Ευγενία φοβάται για το μέλλον. Τελικά ο Μάρκος πεθαίνει, ο κόσμος της Αλεξάνδρας καταρρέει κι όλη η Μεσσήνη βυθίζεται στο πένθος. Ο θάνατος του Μάρκου τσακίζει την Αλεξάνδρα, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε για πάντα τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Πλέον τίποτα δεν έχει νόημα για εκείνη. Στο πλευρό της βρίσκονται ο Ιάσωνας και ο Στέφανος και τη στηρίζουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Μάλιστα, ο Δεμερτζής, παρά το διαζύγιό τους, της προτείνει να επιστρέψει στην ασφάλεια του αρχοντικού. Οι δυο τους μένουν τελικά ξανά μαζί στο Κιάρι και μεγαλώνουν από κοινού τα δύο παιδιά τους, ενώ η τρυφερή στάση του είναι μεγάλη παρηγοριά για εκείνη. Λίγες ημέρες αργότερα, γίνεται η κηδεία του Μάρκου και ο Στέφανος και η Αλεξάνδρα μαζί με τα υπόλοιπα αγαπημένα του πρόσωπα τον αποχαιρεούν για πάντα σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ