Έρωτας Φυγάς επεισόδια: Ο θάνατος της ανατρέπει τα πάντα;

Έρωτας Φυγάς επεισόδια: Στα πρώτα επεισόδια θα ανακαλύψουμε τρομερές ανατροπές. Τι συμβαίνει στην Ευγενία στην σειρά Έρωτας Φυγάς, και γιατί αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της;

Έρωτας Φυγάς επεισόδια: Ο θάνατος της ανατρέπει τα πάντα;

Λαμβάνουμε πληροφορίες ότι η Ευγενία περνά δύσκολες στιγμές, νιώθοντας απελπισία και κατάθλιψη λόγω της απόρριψης από τον Μάρκο. Αυτό την οδηγεί στη λήψη μιας αποφασιστικής αλλά απροσδόκητης απόφασης για το μέλλον της. Θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή της, μεταβαίνει στο μπάνιο της, γεμίζει τη μπανιέρα με νερό και προσπαθεί να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της. Λίγο μετά, η Νότα την ανακαλύπτει και, σε συνδυασμό με τη βοήθεια της Παναγιώτας, καταφέρνουν να την σώσουν και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ταυτόχρονα, ο Μάρκος και ο Ιάσονας αποφυλακίζονται, ενώ ο Στέφανος βρίσκει την Αλεξάνδρα και την πιέζει να αφήσει τον αγαπημένο της για πάντα. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η Μαργέτα καταθέτει υπέρ της νύφης της, εκπλήσσοντας όλους στο δικαστήριο. Αυτό προκαλεί τον θυμό του Ιάσονα, που τώρα βλέπει τη μητέρα του ως εχθρό.

Μετά την εξέλιξη στο νοσοκομείο, η Ευγενία επιστρέφει στο σπίτι της αλλά οι αυτοκαταστροφικές της σκέψεις παραμένουν. Σε αυτό το συναισθηματικά φορτισμένο περιβάλλον, μια άλλη τραγική είδηση έρχεται να συγκλονίσει το σπίτι των Δεμερτζήδων. Η Βάσω ανακοινώνει στη Μαργέτα ότι η γιαγιά Αθηνά έχει πεθάνει.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ και για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

epeisodiaΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openέρωτας φυγάς trailerΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ νεο επεισοδιοερωτασ φυγασ ολοκληρα επεισοδιαερωτασ φυγασ πρεμιεραέρωτας φυγάς τι θα γίνει