Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Ο Ιάσωνας μία ανάσα μακριά από την αποκάλυψη

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η πλοκή θα ξετυλίχνεται με ανατρεπτικό τρόπο, ενώ ο Ιάσωνας βρίσκεται σε καίρια σημεία της ιστορίας. Ο Ιάσωνας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σειρά από εξελίξεις που υπόσχονται να συναρπάσουν το κοινό.

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Ο Ιάσωνας μία ανάσα μακριά από την αποκάλυψη

Ο Ιάσωνας, μετά από πολλά χρόνια απομάκρυνσης, αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι της μητέρας του στην Κηφισιά. Η σκέψη του να πουλήσει το σπίτι είναι σταθερή στο μυαλό του, θεωρώντας το ως ιδανική λύση για να ανακουφιστεί οικονομικά. Μετά τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή τους και κατέστρεψε τις καλλιέργειές του, ο Ιάσωνας αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Στέφανος προσπαθεί διακριτικά να τον εμποδίσει από την πώληση του σπιτιού, χωρίς επιτυχία.

Ούτε η πειστική του προσπάθεια, ούτε η προσπάθεια να αναβάλει το ταξίδι του στην Αθήνα φαίνεται να αποφέρει καρπούς. Έτσι, ο Ιάσωνας αφήνει πίσω του τον τόπο του και κατευθύνεται προς την Κηφισιά. Καθώς φτάνει στον προορισμό του, η έκπληξη είναι μια ανάσα μακριά. Ανακαλύπτει ότι η μητέρα του, παρότι πίστευε πως είχε εκλείψει, είναι ζωντανή. Αυτή η απρόσμενη ανακάλυψη έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει ολόκληρο το σχέδιο που είχε στήσει η Μαργέτα. Αν η αλήθεια αποκαλυφθεί, το σχέδιο της θα καταρρεύσει και ο Ιάσωνας θα βρεθεί σε μια εντελώς νέα κατάσταση.

Η εντάση ανεβαίνει καθώς ο Ιάσωνας καλείται να αντιμετωπίσει την ανατρεπτική αυτή αλήθεια και να αποφασίσει ποιον δρόμο θα ακολουθήσει. Η Μαργέτα, από την άλλη πλευρά, παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, καθώς το σχέδιό της κρέμεται στην ισορροπία. Το κοινό παρακολουθεί ανυπόμονα το επόμενο κεφάλαιο της σειράς, αναμένοντας τη συναρπαστική ανατροπή που θα επηρεάσει τις ζωές των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ