Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Η απώλεια την τσακίζει – Φεύγει απο το Κιάρι

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Η θλίψη πνίγει την Αλεξάνδρα μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μάρκου. Δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι, παρά τις προσπάθειές τους για μια κοινή ζωή, η μοίρα τους χτύπησε βάναυσα.

Έρωτας Φυγάς επεισόδια – Η απώλεια την τσακίζει – Φεύγει απο το Κιάρι

Η απουσία του την τραυματίζει καθημερινά όλο και περισσότερο. Αφιερώνει ώρες στον τάφο του, περιποιούμενη τον και μιλώντας του. Η Γεωργία και η Ρηνιώ ανησυχούν για την κατάστασή της, προσπαθώντας να την στηρίξουν. Όμως, κανείς δεν μπορεί να την καταλάβει απολύτως. Περιστασιακά, η ίδια φτάνει να βλέπει τον Μάρκο ολοζώντανο μπροστά της. Από την άλλη, ο Στέφανος βιώνει το δικό του πόνο μετά τον χαμό του γιου του.

Το Κιάρι, όπου όλα του υπενθυμίζουν τον Μάρκο, φαίνεται αδιάφορο και άχρηστο. Ανακοινώνει στον Φάνη και τον Νικόλα ότι θα φύγει για κάποιο διάστημα για μια δουλειά στην Αθήνα, όμως η πραγματικότητα είναι πως επιθυμεί να είναι με την αγαπημένη του Μαργέτα. Παράλληλα, η Ευγενία, αποφασισμένη, σκέφτεται να φύγει από το Κιάρι. Παρά τις προσπάθειες του Φάνη να την πείσει να μείνει, εκείνη έχει ρυθμίσει τις υποθέσεις της και έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες της.

Πώς μπορεί η Αλεξάνδρα να αντιμετωπίσει την απώλεια του Μάρκου και να βρει παρηγοριά στη ζωή της; Ποιες είναι οι σκέψεις της Ευγενίας καθώς ετοιμάζεται να φύγει από το Κιάρι και πώς αντιδρά ο Φάνης σε αυτήν την απόφαση;

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ