Έρωτας Φυγάς – Ενέδρα θανάτου για Στέφανο και Κοντογιάννη

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα, αφού απέφυγε παρ’ ολίγον ατύχημα με το αυτοκίνητο και νιώθει καλύτερα, επιστρέφει στο Κιάρι με το αυτοκίνητό της. Η Μαργέτα αποφασίζει να μοιραστεί με την Άννα αυτό που την κρατούσε τόσο καιρό κρυφό. Της αποκαλύπτει ότι ο παραλίγο δολοφόνος της είναι ο Κοντογιάννης, αλλά αρνείται να το πει στον Στέφανο.

Έρωτας Φυγάς – Ενέδρα θανάτου για Στέφανο και Κοντογιάννη

Την ίδια στιγμή, ο Μελέτης, η Αρετή και η Χαρά προσπαθούν να ξεφύγουν από τον Κοντογιάννη, ο οποίος τους καταδιώκει για να βρει την ατζέντα του Πειραιώτη. Παράλληλα, ο Στέφανος βρίσκει ένα στοιχείο που τον βάζει σε υποψίες ότι ο Φάνης είναι μπλεγμένος στο βανδαλισμό του τάφου του Δεμερτζή. Αυτό που δεν γνωρίζει, όμως, είναι ότι ο Πανταζόπουλος σχεδιάζει τη δολοφονία τόσο του Κοντογιάννη όσο και τη δική του. Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα αποφασίζει, τελικά, να αποδεχτεί την περιουσία της Μαργέτας και να αναλάβει το αρχοντικό.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ